Waardeloze klantenservice en onbeschoft personeel

Waardeloze klantenservice en onbehoorlijk te woord gestaan. Eerst bestelde producten waren niet leverbaar en vervolgens wel een passend voorstel gekregen, maar wel onder ontvangst van een behoorlijk ongepast berichtje. De klant is zeker geen koning bij dit bedrijf. Na de levering bleken er diverse vlonderplanken zo krom te zijn dat deze zelfs met het nodige geweld niet recht te krijgen zijn. Inmiddels twee weken geleden laten weten dat er problemen zijn met beschadigingen en kromme planken, maar men voelt zich niet genegen om hier wat mee te doen. Ik was voornemens om verdere bestellingen te plaatsen, maar na deze ervaring ga ik er zelf niet meer heen en kan ik iedereen afraden om hier iets te kopen

Netjes de afspraken nagekomen.

Mijn ervaring is zeer goed. Alhoewel er in de eerste mail iets niet goed ging. Keurig verder geholpen en levering netjes geregeld,

Mooie bank

Super mooie eetkamerbank, mooie stof en stevige constructie

Goede klantenservice

Er was wat misgegaan met mijn bestelling w.b. verkeerde maten en beschadiging. Dit is erg netjes opgelost door HomingXL. Sowieso ook fijn dat ik 1 aanspreekpunt had i.p.v. dat meerdere mensen je ticket behandelen en daardoor niemand echt weet wat er moet gebeuren. Door de goede oplossing/afhandeling zal ik hier weer bestellen!

Mooie kwaliteit en eenvoudige montage

Kwaliteit voeldoet aan onze eisen en het leggen was vrij eenvoudig en snel voor elkaar, mits voorwerk grondig gedaan is. Zeer tevreden!

Voldoet aan mijn verwachtingen

Mooi produkt

Snelle levering, mooi produkt!

Goed geholpen,levering volgens afspraak

Besteld via internet,gebeld of alles goed was door homing,afgesproken levertijd en levering,zeer netjes

Topbedrijf

Keurige chauffeur, goed verpakt en alles goede kwaliteit.

Value for money

Goed en correct afgeleverd. Ik begrijp alleen niet waarom het relatief lang moet duren terwijl deze deuren in elke bouwmarkt op voorraad staan.

Meedenkend

Naar wens geholpen

Vriendelijke bezorgers, snelle levering

Vriendelijke bezorgers, snelle levering. Tot nu toe blij met de bank.

Goede verkoper met vakkundige uitleg

Wij werden goed en vakkundig geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe schutting. Klein minpuntje, wij hadden 11 hardhouten schuttingen. 10 zaten er in één pakket, de 11de lag er los op en was met spanbanden vastgemaakt op het pakket van 10, waardoor wat schade was. Misschien andere oplossing voor verzinnen.

Was heel goed

Ene Robin die heeft mijn goed geholpen misten nog wat onderdelen enz hij belde mijn over bestelling we gingen het bespreken en toen kwamen we achter dat ik niet alles had. Wel lief dat ze even bellen zo ontkomen er geen fouten. Nu nog mijn router product als die geld ook binnen is dan ben ik heel blij.

Ben heel tevreden met mijn schuttingen zijn snel geleverd en zijn erg stevig

Ben erg tevreden zou het iedereen aanraden

beschadigde balk

Helaas raakte één van de balken zwaar beschadigd, ongeveer 30 cm. Bij ontvangst was dit niet zichtbaar omdat de beschadigde balk in het midden van de pallet lag, met het beschadigde deel naar beneden gericht.Ik heb foto's van de beschadigde balk, maar ik kan ze hier niet toevoegen

Goed geholpen, fijn bedrijf

Prima product tegen scherpe prijs.

Transportbedrijf denkt ook mee en probeert aan je verzoek te voldoen.

Goed bedrijf product die ik heb gekocht is mooie erg blij mee Vriendelijke medewerker Zelf opgehaald

Degelijke materialen, goeie service en eerlijk.

Zeer goed contact en correcte levering. Degelijke schutting en heel mooi.

Snelle levering , goede kwaliteit

Zie boven

Composiet was vies en kapot.

De straks zaten te strak

Alles naar wens.

Leren kennen via internet, had geen ervaring met het bedrijf. Alles was naar wens, correct en vlot. Dus jullie bedankt!! Een tevreden klant.

Uitstekende service

Heel fijn geholpen. Bestelling netjes klaar gezet

Nette goede levering, goede communicatie. En materiaal precies zoals omschreven

Stuartweg 4 C

4131 NJ Vianen