gewoon zoals het hoort goed

op tijd netjes goede kwaliteit geleverd

Onbetrouwbaar

Tuinhout besteld omdat dit volgens de site af te halen was in Werkhoven. Na betaling blijkt dat op eens Vianen te zijn. Dat geeft een logistiek probleem. Een paar keer gemaild maar steeds hetzelfde antwoord; Zoek het maar uit. Je hebt pech gehad. Blijkbaar erg dom om de concrete informatie op de website van Homing te vertrouwen. Je kan als bedrijf uiteraard ook fouten maken. De absolute weigering om gemaakte fouten te corrigeren is zeer teleurstellend. Als er betaald is doen ze niets meer.

Trap overzettreden besteld met legservice maar geen garantie op het leggen

Trap overzettreden besteld bij HomingXL met plaatsenservice! In eerste instantie tevreden. Na een aantal weken heeft de toplaag op 2 treden losgelaten. HomingXL wil 2 nieuwe treden leveren maar het plaatsen moet betaald worden voor herstel. Ik bestelde bij HomingXL met plaatsen maar de klus wordt uitbesteed aan bedrijf ‘de rechterhand’ en daar dus geen garantie als de klus eenmaal is opgeleverd. HomingXL zegt gewoon daar niets aan te kunnen doen en dat ik het zelf met het klusbedrijf moet regelen. Ik dacht een trap met legservice te hebben besteld bij HomingXL

Prima levering, vlonder planken alleen erg vies

Prima levering, vlonder planken alleen erg vies

Mooie showroom, vriendelijk personeel

Vakkundig en duidelijke uitleg over materiaal en montage.

Goede levering

Goed en meedenkend personeel voor al je aankopen.

Zie bovenstaande

goede kwaliteit tuinhout en makkelijk afhalen

prettig geholpen bij afhaal locatie. Alles stond klaar om mee te nemen.

VLOTTE KORRECTE EN STIPTE LEVERING

alles is goed verlopen,mooi op tijd geleverd en vriendelijke chauffeur

zeer goed

zeer goede sevice

Goed advies, snelle levering

Goed advies, snelle levering

Heel erg tevreden.

Ontzettend goed bedrijf. De vlonderplanken die ik besteld had, daar waren er te kort van op voorraad en gingen uit de collectie. Het bedrijf ging opzoek naar een alternatief. Daarna hadden we verkeerde clips, maar met een dag was het probleem opgelost.

Snelle en goede service .

Donderdag besteld dinsdag morgens reeds geleverd. Top!!!

Goede ervaring en afspraken worden perfect nagekomen.

Fijn bedrijf

Binnendeur besteld

Binnendeur besteld en zag er zeer goed uit. Ook de bestelling ging snel en goed op de hoogte gehouden met de bestelling. Als ik punten moest geven dan zeker een 10. Goede Service.

Correcte levering op de afgesproken tijd

Een duidelijke handleiding is er bij de poort bijgeleverd zodat deze gemakkelijk zelf te monteren was.

Prachtige deur en transport goed verzorgd

Super goede ervaring prachtige deur , transport goed verzorgd en op tijd

Netjes geholpen

Ze nemen te tijd voor je en veel keus

Geleverd op het correcte tijdstip en goeie communicatie

Dezelfde kwaliteit voor zeer scherpe prijs

Materiaal voor onze trap besteld en deze was een 20% goedkoper dan elders. Helaas qua vervoerder een paar dagen langer moeten wachten maar dat had ik zelf beter moeten plannen! Verder super service en perfecte levering.

Klantvriendelijk en behulpzaam

Bestelling werd tijdig klaargezet om opgehaald te worden.

Online goed te bestellen en snel af te halen

Ik werd geholpen om de 3 teakhouten schermen op mijn imperiaal te zetten. Een goede prijs en kwaliteit verhouding

Goed mooi materiaal

Mooi materiaal Gemakkelijk te plaatsen