het was fijn geweest indien er maten bij het product hadden gestaan

Pluspunten

Mooie aanbieding, gratis product erbij en super snel geleverd!

Pluspunten

Theepot is keurig op tijd bezorgd. Mijn hartelijke dank daarvoor

Pluspunten

Duidelijke site,snelle service

Ga zo door

Pluspunten

Ze leveren wat je bestelt op de afgesproken tijd

Rechtstreeks afleveren naar Kiala punt of AH is (nog) niet mogelijk. Graag wat anders dan plastic in de verpakking. Ik snap dat er opvulmateriaal in moet maar kijk naar een duurzamer alternatief. Suggestie: hennepvlas.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle actie na klacht.

Pluspunten

Levering was zeer snel, helaas het verkeerde product. Maar na 1 kort telefoontje werd het direct opgelost en kreeg ik de volgende dag het juiste product en een sticker voor gratis retourzending van de oorspronkelijke levering. Prima dus.

Pluspunten

Snel geleverd overzichtelijk site goede prijs.

Ik had €1,- cadeauverpakking gekocht! Maar is gewoon in een normale doos geleverd; jammer.

Pluspunten

Duidelijke site Goede after-sale service Behulpzame klantendienst

De Cosy theepot is veranderd ten opzicht van de oude versie. De openingen voor de tuit en het handvat in dechroom buitenschaal zijn veel nauwer waardoor de pot er maar net in past. De onderkant van de tuit en het handvat rusten op de schaal. Ook heeft de tuit een andere vorm met aan de onderkant extra ruimte waardoor het schenkpatroon anders is geworden. In eerste instantie is de uitstroom beperkt maar als je door giet komt er een hele plons thee naar buiten. Dit is heel vervelend. Misschien iets om in een nieuwe aanmaak mee te nemen?

Pluspunten

Vlugge service Mooie dubbel wandige theekan besteld zooo moooi

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie dubbelwandige theepotten

De productiekwaliteit is matig, wij hadden Een bolvormige verchroomde met een zwart handvat en dito bolvormige poten, duet bella, die dramatisch lekte bij de tuit binnen twee jaar

Pluspunten

Uitstekende service. Helaas was de aankoop een blunder: de Cosy theepot van Bredemeijer schenkt helemaal niet lekvrij. Geen probleem, kosteloos retour gezonden en geld teruggekregen. Nu nog op zoek naar een theepot die wel lekvrij schenkt :-(

Pluspunten

Attente communicatie en snelle levering. Goede producten.

Pluspunten

Goede prijs voor een mooie rvs theepot voor één persoon (halve liter). Verder snelle levering (volgende dag binnen). Wat mij betreft geen "verbeterpunten".

Pluspunten

Supersnelle levering

Pluspunten

Super snelle levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prachtige theepot met essentiële zwaktes.

Knop van het isoleerdeksel viel er bij het uitpakken al af. Dat bedierf de lol van het cadeau behoorlijk. We moesten meteen met de twee componentenkit in de weer want het gat waar de schroef in valt die de knop op het deksel moet fixeren, is veel te groot voor de schroef. De schroef vindt nergens houvast zidat de knop meteen losschiet bij het eerste gebruik. Verder heeft het deksel van de binnenpot geen lip om het op de pot vadt te houden. Schenk je thee zondr de isoleerschaal om de pot en zonder dat je het deksel vasthoudt, dan valt het deksel zomaar van de pot, en kappt als je pech hebt. Een pot van €90,- zou dit soort ontwerpfouten niet mogen hebben.

Pluspunten

Mijn theepot lekte. ... echt binnen 1 dag en nieuwe! Wat een service! Thnx!

Geen!

Pluspunten

Goede overzichtelijke site Snelle reactie van de klantendienst via een chat Bezorging overeenkomstig toezegging

Pluspunten

Snelle levering. Prima verzorgd.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik was zeer verbaasd en teleurgesteld dat ik, nadat ik het product toch niet mooi genoeg vond in het echt, dat ik zelf opdraaide voor de terugstuur-kosten. Een bedrag van 7 euro (op koopprijs van 30) vind ik onevenredig veel. Dus alleen bestellen als je zeker weet dat je het proiduct wilt houden!!!!

Pluspunten

Snelle afahndeling

Pluspunten

Snelle levering. Doos zat keurig verpakt.

Pluspunten

snelle prima service

geen

Bruggestraat 18