Prachtige theepot maar water is na 30 min lauw

Wij hebben de theepot en de onderzetter aangeschaft. Water is na 30 min lauw. We hebben we bredemeijer onderzetter voor theelicht er bij aangeschaft maar die geeft weinig effect. Erg ontevreden. Het is wel een mooie theepot en accessoires qua uiterlijk.

Zeer teleurstellend

Mijn theepot van Bredemeijer Duet classic valt zwaar tegen. De pot ziet er smaakvol uit maar de woorden Drip-free pouring slaan echt nergens op. Met schenken gaat er meer thee verloren dan er in de kopjes komen! Heel jammer voor zo’n dure theepot!

prima informatie, levering en een prima product

zie boven

fantastische theepot, schenkt goed, thee blijft lang warm.

fantastische theepot, schenkt goed, thee blijft lang warm. Heb al 10 jaar deze theepot, maar doordat iemand opeens dacht dat het een waterketel was, is de pot niet meer bruikbaar, heeft te lang op het vuur gestaan.

Prima, maar...

De dag na de bestelling hadden we de theepot in huis. Snel en goed. Het is de vierde keer dat we dezelfde theepot nu hebben, maar de eerste keer dat er geen theefilter bijzat. Eigenlijk kost de theepot nu €18,50 meer! Ik vind dat dat vermeld had moeten worden, bij het bestellen.

Gewoon goed een 9

Goed afgewerkt artikel dat zijn doel volledig dient

De theedoos die ik besteld heb voldoet aan mijn verwachting, is netjes afgewerkt. Enige minpuntje vind ik het feit dat de deksel is afgewerkt met een kunststof i.p.v. een glazen plaatje. Glas is natuurlijk wel duurder maar beter voor het milieu en doet iets chiquer aan.

Geweldige theepot!

Mooie theepot, prima service!

Mooie Classic theepot gekocht, die volgende dag werd geleverd .

Een super theepot

Erg blij met mijn mooie dubbelwandige roestvrijstalen theepot. Praktisch en mooi!!

Een aanbeveling, in alle opzichten

Correcte behandeling, een goede track en trace, op tijd de faktuur. Goed ingepakt. Toppie!!

Top product en snel geleverd

Staat in de zin hierboven.

Goede en snelle service

Een prachtige theepot besteld. Bella ronde bubblegum een zeer fijne theepot die het water lang warm houdt. Binnen twee dagen thuis bezorgd. was goed verpakt en er zat een handige beschrijving voor het onderhoudt bij!.

Zeer positief.

De vormgeving van de theepot is erg mooi, maar misschien is de plaatsing van het handvat niet optimaal. We vinden dat de theepot, (1,5 l.), als die gevuld is niet lekker in de hand ligt, hij is dan n.l. erg zwaar.

Fijne website met goede spullen en scherpe prijzen

Fijne website met goede spullen en scherpe prijzen. RVS theepot en aantal kleinere dingen besteld. Goed verpakt na 2 dagen aangekomen. Prima.

Pluspunten

Pluspunten

Prachtige theepot en bestelling en levering (volgende dag) ging vlot en volgens verwachting

Pluspunten

Erg goede en snelle service. Bij telefonisch contact zeer klantvriendelijk en behulpzaam te woord gestaan en uitermate goed geholpen. Hier word je blij van. Chapeau, ga zo door!!!

Pluspunten

Razendsnelle levering, goed verpakt en juiste product levering. Kortom: super!

Pluspunten

Duidelijke website, zeer snelle levering

(nog) geen

Pluspunten

Mijn bestelling is keurignetjes en na alle tevredenheid en snel bij mij thuis bezorgd. Tussendoor kreeg ik netjes bericht over de status van mijn bestelling. Dik tevreden Vr gr. Ria N

Pluspunten

Binnen één etmaal was mijn nieuwe theepot in huis. Voldoet volledig aan de verwachtingen en is schitterend uitgevoerd en afgewerkt.

Zou ik niet weten.

Pluspunten

Goede service snelle levering

Pluspunten

Doet precies wat het belooft! Geweldig product en inderdaad de volgende dag in huis. Top!

Bruggestraat 18

3841CP Harderwijk