Betrouwbaar en snel!

Betrouwbaar en snelle verzending. Voor een goede prijs!

Snelle levering, mooie messen!

Prima shop

Doet wat het beloofd en komt afspraken na,top

Snelle Service!

Precies zoals op de foto! Helemaal top!

Goede service en snelle bezorging super blij mee

Snelle levering en goede prijs!

Niks op aan te merken. De levering was binnen 24 uur en de prijs was vergelijkbaar aan Amazon.

Zeer snelle levering en afhandeling. Meer dan uitstekend mes

Goed geholpen en heel tevreden over de 3 gekochte messen. Echt een plezier om mee te werken!

Vlotte bestelling en levering aan een goede prijs!

Santuko mes gekocht van Chroma (Porsche design). Heb het nog niet gebruikt want ligt nog bij de kerstpakjes ;-) Website was duidelijk, de prijs was zeer goed en de afhandeling en levering zeer vlot.

Herstel setje Victorinox Zwitsers multi tool

Snelle levering Kwaliteitsvervanging setje Veren stevig Netjes verpakt en geleverd

prima messen

Heerlijke, super scherpe messen. Wij gebruiken ze in onze amaryllis teelt om de amaryllissen van de bol te snijden en om de stelen wat korter te snijden. Blij mee!!

prima kwaliteit

Goede kwaliteit en zee snelle levering, klasse

Super fijne messen

Ik ben als prof erg gesteld op Sabatier messen en deze serie is erg goed. Liggen fijn in de hand top gewoon

perfect

Snelle levering. Veilig verpakt. Niet duur. Ik had nog nooit van deze website gehoord, maar omdat er ook een daadwerkelijke winkel is en er staan voldoende contactmogelijkheden op de site. Daarom durfde ik het wel aan. Geen spijt van

perfect. Op tijd geleverd

Kwaliteit van de messen is buitengewoon. Zeker aan te raden. Zou weer bij jullie kopen.

Precies wat ik wou een mooi scherp mes in de keuken.

Precies wat ik wou een mooi scherp mes in de keuken.

Prettige website

Snelle levering, overzichtelijke website, ruime keus, goed verpakt.

Besteld , meteen geleverd.

Snel geleverd,

Goed.

Goede service. (in de, tot nu toe, 2x dat ik er besteld heb.) Mooi de dag erna geleverd zoals er belooofd wordt. Bovendien tot nu toe uitstekende producten!!!

Prachtige producten in mooie verpakkingen. Helaas was een verpakking gebroken tijdens verzending, maar dit is door de klantenservice direct heel snel en goed opgelost. Vriendelijke mensen, passende oplossingen en snelle reacties. Dit is hoe klantenservice hoort te zijn, echt super!

snel kwaliteitsproducten in huis voor scherpe prijzen

Messenslijper & snijplank aangeschaft. Met beide enurm tevreden! :-D

fantastisch

in de middag besteld en de volgende dag al n de brievenbus heel goed en mooi materiaal.

Zeer snelle levering

Uitgebreid assortiment, zeer snelle levering!

Duidelijke en overzichtelijke website, ruime keuze in het assortiment, ik vond direct het artikel dat ik nodig had. De bestelde artikelen werden nog de volgende dag geleverd en overtroffen mijn verwachtingen.

Snelle correcte levering

Snelle correcte aflevering