hartstikkegeweltastischgoed

Lang heb ik zitten twijfelen voor mijn perfecte zakmes. Het moest een Victorinox worden. via google vond ik de perfecte mes voor mij en vond al snel dat Messenshop.nl de goedkoopste was van allen. Ik plaatste de bestelling en ontving direct mail met alle benodigde informatie. De track en trace volgde er ook snel achteraan en de volgende dag was het al bezorgd. Netjes het doosje in een doosje met lucht. Keurig. De Victorinox Mountaineer bevat naast de basis Victorinox een hele goede scherpe schaar, zelfs geschikt om ti-rips door te knippen en een ijzer vijl dat ook als ijzerzaag gebruikt kan worden. Van alle tools dat ik in bezit heb, vind ik Victorinox vijl de beste van allemaal. De Victorinox Mountaineer is 20,3 mm dik (2cm) en dat vind ik een mooie dikte voor je broekzak. Ik raar deze zakmes zeker aan. Alle tools in het zakmes is van top kwaliteit. precies wat je van Victorinox moet verwachten en dat voor zo goedkoop bij Messenshop.nl!

Super!.. en snelle verzending!

Twee keer iets besteld, volgende dag in huis. Netjes verpakt en alles compleet.

Pico Bello

Alles naar wens Thanks

Mooi product, op tijd geleverd

Ik was met spoed op zoek naar messen (cadeau, maar te laat aan gedacht). Enige winkel die dit product kon leveren, dus gewoon besteld. Ondanks disclaimer van drukte, zat het pakket netjes bij de post (brievenbus-zending met normale bezorger mee ipv pakketdienst) en dus netjes de volgende dag in huis.

Super service.

Naast de kwalitatieve super goede mesjes van Victorinox mesjes die werden geleverd, was ook de service geweldig.

Prima betrouwbare service

Een van de weinige winkels in nederland die een assortiment victorinox schalen en andere onderdelen verkoopt. Mijn veelgebruikte zakmessen zien er nu weer als nieuw uit. kreeg na het bestellen een mail dat mijn bestelling in 2-en zou komen ivm verschillende locaties. netjes en perfect 2 pakjes ontvangen.

Snelle levering, prima product

Wij kenden deze messen reeds en ik wil de perse deze weer bestellen, Snel geleverd en de juiste messen! Top!

geweldig goede messen

licht en vlijmscherp. Het mes "valt" als het ware door je brood of vlees of wat dan ook. een echt mes!!

Snelle en probleemloze levering.

Al de volgende dag bezorgd. Erg tevreden over de snelle service.

Bestelling kwam volgens afspraak snel binnen en was netjes verpakt

snelle service

Ik had een 'zakmes' speciaal voor nagels besteld van Victorinox en het kwam goed ingepakt en was binnen 2 dagen binnen.

Goede service en snelle levering

Zie boven een opmerking misschien in de toekomst kleiner dozen opsturen, hele grote doos voor 1 mes, afval berg met papier en plastic kunnen bij kleinere verpakkingen terug dringen. Alle kleine beetjes helpen M.vr.gr. Beert Schoonhoven

Goed en snel geregeld

Snelle nette levering.

Snelle nette levering.

Primabest!

Nadat mijn vrouw één van mijn messen had gesloopt, kon ik als goes excuus 2 Global messen bestellen op vrijdag avond! Zoals beloofd de volgende dag in huis!

Snelle service en goede prijs kwaliteit verhouding

Mooi mes maar moest eerst geslepen worden

Het gekochte mes was verstuurd in een envelop, met een dun plastic bescherm hoesje eromheen. Dat oogde niet veilig, maar er waren geen perforaties van de envelop zichtbaar dus het is blijkbaar goed gegaan. Bij het uitpakken van het mes was het direct zichtbaar. Een flinke braam aan de snijkant en het mes was bot. Gelukkig kan ik messen slijpen, maar dit verwacht je niet van een nieuw mes, ongeacht de prijs en verkocht door een specialistisch bedrijf. Verder doet het mes nu wat het moet doen!

Goede klantgerichte webshop

Bestelling gedaan en kreeg te horen dat niet alles op voorraad was bij het magazijn. Een deel is vanuit de winkel verstuurd. Dus ik kreeg 2 leveringen. Heel klantgericht en nette communicatie.

Netjes en snel geleverd

Ze doen wat ze beloven heb nooit klachten over de winkel

Een rimpelloze transactie.

Eenvoudig bestellen via internet. Dito betaling. Het bestelde lag voor ik het wist in de brievenbus. Kortom uitstekend.

Mooie messen voor een goeie prijs

Snelle levering, mooie messen voor goeie prijs

Mijn bestelling is goed uitgevoerd en vlot geleverd.

De Messenshop. nl levert goede spullen uit een ruim assortiment tegen goede prijzen en op een snelle manier.

snelle levering en geweldige messen in mooi blok

de messen van Sabatier heb ik leren kennen/mee omgaan bij mijn dochter die het blok met sabatiermessen al 10 jaar gebruikt. ze zijn gewoon in 1 woord geweldig.

Snelle Levering, goede adviesprijs, beloofde kwaliteit

Uiteindelijk gaat het erom dat het produkt wat Je online koopt, precies dat is wat Je ervan verwacht, en dat is dan ook het geval. Ik houd van zwitserse zakmessen, en dit is een heel goed victorinox model; de mountaineer. Jammer dat ie niet te leveren is met een philips/kruis schroevendraaier ipv de kurketrekker, aan de achterkant.. De levering en prijs vd webshop, was geheel naar tevredenheid !!

Bruggestraat 18

3841CP Harderwijk