Snel vlot goed verpakt

perfect uitgevoerde bestelling

foutje in het aantal werd probleemloos bijgestuurd.

Had de verkeerde scahaarveer gekregen. Na melding, werd het onmiddellijk gecorrigeerd

De bestelling is precies zoals verwacht en snel verstuurd, door de feestdagen had het pakketje een kleine vertraging maar daar had ik met bestellen al rekening mee gehouden én het lag niet aan de verzender

Prima messen en ... levering!

Wij zijn met de messen erg tevreden, ze zijn lekker scherp, veel scherper dan andere mesjes (groenten schoonmaken en aardappels schillen) en dus werk je daar veel plezieriger mee. De levering was erg netjes en dus, als wij weer een mes nodig hebben, kloppen wij bij u aan.

prima verpakt en en op tijd geleverd

prima verpakt en en op tijd geleverd

Makkelijk te bestellen, snelle levering en goede retour policy

Had een mes besteld die niet naar wens was. Mailtje gestuurd en binnen 2 uur een antwoord dat ze al een nieuwe hadden opgestuurd met een retour sticker om het mes terug te sturen die niet naar wens was.

Na twee dagen in huis.

Ik heb de Victorinox messenolie en de Victorinox mini schroevendraaier besteld en ontving het na twee dagen. De producten zijn van Victorinox dus daar valt niks op of aan te merken. Prima webshop dus.

Gewoon goed

Prima prijs en snelle levering!

Nog steeds geen pakket ontvangen :-(

Helaas hebben wij ons pakket met het kerstcadeau een luxe manicure set nog steeds niet ontvangen

Snel en precies

Goede website. Snel bezorgd. Prima producten. Kan niet meer zonder de victorinox schilmesjes.

Superservice, snelle levering

Super goede service, zelfs tijdens de lockdown, en supersnel geleverd, wat ook bijzonder is in deze kersttijd. Messen zijn prachtig!

goede communicatie, snelle levering

product helemaal volgens beschrijving. goede communicatie met bedrijf.

Makkelijk bestelproces,goed assortiment,snel geleverd

Combi set van de forced slagersmes + lederen hoes besteld. Levertijd mes 3 weken, de hoes de volgende dag. Tot mijn verbazing werd zowel hoes als mes de volgende dag geleverd. Alles keurig verpakt en net geleverd. Prima service en levering! Wel zou er beter en adequaat op de chat functie gelet moeten worden. Na 2x contact, helaas geen reactie.

Correcte en super snelle levering

Ik bestelde ik volle eindejaarsperiode en toch werd mijn bestellig de volgende dag geleverd. Super!

Fijn bedrijf met prima service

Perfect vriendelijk personeel en goede en snelle service.

snelle levering, scherpe prijs

Ondanks de drukke tijd rondom Kerst snel geleverd. Scherp scheermes voor scherpe prijs!

Makkelijke site. Snel geleverd

Makkelijke site. Snelle levering. Ik had ondanks alles netjes aankwam het mes in een harde verpakking verwacht ipv een dubbeltjes envelop. Misschien heeft dit ook te maken met dat het door de brievenbus moet passen.

Goede kwaliteit en optijd geleverd

Een aantal Victorinox messen besteld. Bestellen gaat snel en makkelijk en de levering (ondanks de drukte bij de post) heel vlot.

Spelletje levering, uitstekend product

X

Snelle levering en lage prijzen. Even moeten zoeken om het gewenste product te vinden. Categorisatie op merk en lijn kan beter.

Netjes en snel

Netjes verpakt en was snel hier, met hoe druk PostNL het heeft op dit moment. Aanrader!

Uitstekende kwaliteit

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Bruggestraat 18

3841CP Harderwijk