Goed en betrouwbaar

Duidelijke website. Snelle reactie en supersnelle levering.

Correcte levering tegen goede prijs

Vandaag besteld morgen in huis.

Top messen snelle levering

Voor de tweede keer hier messen besteld ,zeer tevreden over de producten en de snelle levering.

Zeer goede service!

Zeer correcte service!

Snelheid

Op de site gezocht naar een artikel. Het juiste gevonden, besteld en binnen twee dagen ontvangen!

Snelle levering, goede prijs

Twee wusthof messen gekocht. De scherpte van het koksmes had ik meer van verwacht. Het kleine meisje van wusthof was wel scherp. Super scherp. Messen liggen prettig in de hand en voelen kwalitatief goed aan. Het koksmes laat ik maar slijpen denk ik

Alles goed geregeld

Alles goed geregeld

fijne service en een completer assortiment dan ik had verwacht.

Ik was in de veronderstelling dat ik alleen compleet nieuwe zakmessen kon kopen. Maar mijn aaname klopte niet. Ik was namelijk een aantal bitjes (met kruiskop / platte kop en torx) kwijt die bij mijn cybertool hoorde. Een mailtje met de vraag of ik deze hier kon bij bestellen en ik kreeg netjes de bestel link.

Japanse messen

Ik heb het als cadeau gegeven en ze waren duidelijk heel blij met de messen.

Prima bedrijf

Mooie overzichtelijke site met prima producten en met een goede prijs en kwaliteit verhouding. Super snelle verzending.

Snelle reactie en levering

Door mijn eigen fout eerst een bestelling moeten annuleren. Dit ging zonder probleem en er werd snel gereageerd en opgelost! Heel betrouwbaar, top service!

Snel geleverd en goed opgevolgd

zeer goed

De levering was snel en correct

Top service!

Ik had messen besteld en per ongeluk de verkeerde ontvangen. In het bestelnummer zat 1 nummer verschil. Na een telefoontje, alsnog dezelfde week de juiste messen geleverd gekregen met een handgeschreven excuusbrief erbij en en retourenvelop met antwoordnummer. Dat is 5 sterren waard! Samantha bedankt!

makkelijk besteld, vlot geleverd!

zonder problemen on-line winkelen

Beste, Goede ervaring met shop. Binnen paar tellen bestelling geplaatst en makkelijk afrekenen. Was uitstekend verpakt tegen breuk en schade wat ik altijd heel erg op prijs stel. Enige dat ik niet snap is dat er op site staat dat er boven de €50 geen verzendkosten zijn, maar bij het afrekenen staat het er wel bij. Of ik moet iets over het hoofd hebben gezien. 😁

Snelle levering en een goede prijs. Precies wat je van een webshop verwacht!

Precies zoals het hoort

Duidelijk, helder en vlotte verwerking en op tijd. Goede producten en een mooi leveringsprogramma.

juist en snel, prima.

Juist product en snelle levering. Zoals staat beschreven.

Snelle bezorging, maar bestoken je vervolgens met mails om het product te beoordelen.

Prima producten allemaal, maar vraag niet om ieder product om een beoordeling en zeker niet twee keer per product. Als het met alle geweld dan moet dan graag een opt-out functie voor deze mails.

Snel en goed

Vlotte levering

Makkelijk te bestellen, snelle levering en goed verpakt.

Snelle levering en goed verpakt

OK

Snelle levering, goed product

De bestelling verliep soepel. Ik kreeg mijn product snel geleverd, en alles naar wens.

correcte afhandeling van mijn bestelling

Alles prima

Bruggestraat 18