Zoals beschreven

+ Prijs / Kwaliteit + Gebruiksvriendelijk + Correcte aanbieding + Snelle levering + Alle afspraken nagekomen - Geen

uitstekend

snel en accuraat. zeer fijn.

uitstekend

snel en accuraat. zeer fijn.

uitstekend

snel en correct, heel fijn.

uitstekend

snel en correct, heel fijn.

Gemakkelijk en snel TOP

Snelle levering goede prijs achteraf betalen gewoon top

Alles zoals afgesproken

snel en goed

Mijn reeds jarenlange ervaring is snelle levering en artikelen van hoge kwaliteit.

Vlotte levering

Mes besteld en volgende dag al geleverd bij mij thuis. Top service!

Top product, topservice!

Snelle verzending

Perfect met snelle levering

Niets te klagen. Snelle levering met goed product.

Effectief

Kwam precies op tijd zoals aangegeven

Top!!

Uitzoeken op de website, bestellen, bezorgen en betalen, liep allemaal gesmeerd. Binnen 12u bezorgd! Top!!

Supersnelle levering!

Snelle reactie op de bestelling en al de dag erna werd het geleverd.

Goed geregeld en snelle levering.

Ruime keus, snelle levering, goede service

Prachtig mooi, stevig messenblok. De messen zien er ook erg mooi uit. Doordat mijn messenblok beschadigt is heb ik de messen zelf nog niet gebruikt. Messenshop heeft dit heel netjes afgehandeld en persoonlijk geïnformeerd. Ik weet zeker dat ik heel lang plezier zal hebben van dit messenblok.

Was een mooi geschenk ,om te geven aan iemand die het gebruikt dagelijks . V b Fruit te schillen

Als ik iets geef aan iemand, moet het nuttig zijn . En aantrekkelijk mooi zijn . Dank u M v g Brys Willy

top service

Zakmes gekocht.Helaas na 2 dagen reeds defect.1 mail was genoeg om direct een passende oplossing aangeboden te krijgen.

Snelle levering, netjes verpakt en mooie kwaliteit messen!

Ik heb de messen via AfterPay besteld,dat gaat perfect. Je wordt netjes op de hoogte gehouden wat de status is van het bestelde product,dat je bestelling verwerkt wordt/is, wanneer er verwacht wordt dat het bij de koerier wordt afgeleverd en naadloos opvolgend het bericht van de track &trace met de verwachte afleverings tijden. Ik heb nu 3 keer wat besteld en netjes de volgende dag in huis, afhankelijk natuurlijk wanneer je besteld,maar dat gaat allemaal prima. De 4de is alweer onderweg. Bedankt messeshop.nl !!

Bruggestraat 18

3841CP Harderwijk