Reparatie van mijn mes die ik al meer dan 30jaar hebt was noodzakelijk en dankzij messenshop weer als nieuw

Prima messen, voor een scherpe prijs en ook nog eens snel geleverd.

Weer uitstekend

Goede keuze, merkproducten, fijne website, snelle levering tegen een nette prijs.

heel goed

Lief dagboek (haha)

Kwaliteit van de bestelling 10 op 10. De verzending 5.. doos was 5 keer zo groot als het mes je kon het ook gewoon in een a4 envelop steken met bubbeltjes plastic nog goedkoper in de verzendkosten ook!

Snelle levering, helemaal top

Degelijke webwinkel, ruim aanbod en redelijke prijzen

Messenshop.nl, kwam bij mij bij deze eerste bestelling over als een degelijke webwinkel met een ruim aanbod tegen redelijke prijzen. Afhandeling van de bestelling gebeurde zoals beloofd. De bestelling werd snel geleverd en was netjes verpakt.

Perfect, geweldige service. Op tijd, conform bestelling.

Bestelling werd goed uitgevoerd. Goed verzorgd, zonder problemen bij de besteller

De website is bijzonder overzichtelijk. De te nemen handelingen zijn eenvoudig en duidelijk. De verdere informatie over de levering is eveneens prima.

Supersnel verzonden

Savonds laat besteld en de volgende dag al ontvangen. Heel goed verpakt. En het mes is natuurlijk van de alom bekende victorinox kwaliteit.

Snel en super klantvriendelijk!

Hele snelle levering en hele goede kwaliteit

Alles volgens afspraak, prima!

Wat wordt beloofd is nagekomen. Heel goed! Duidelijke communicatie, niet onnodig veel.

Veel service!

Alles duidelijk en snel verzonden.

Snelle levering van mooie schaar.

Overzichtelijke website met mooie messen en scharen.

Hele goede ervaring!

Hele goede ervaring met Messenshop.nl. Na ontvangst van bestelling had ik nog enkele vragen over het product. Deze zijn adequaat opgepakt en naar volle tevredenheid beantwoord. Châpeau!

Buitengewone service!

Hulde! Bij Messenshop bestelde ik een zakmesje waarover de site 1-2 weken levertijd vermeldde. Bijna 2 weken nadat ik mijn bestelling deed, belde Samantha van Messenshop mij met de mededeling dat levering uiterst twijfelachtig was (limited edition). Spontaan adviseerde Messenshop mij bij de concurrenten te kijken. Dat had ik echter al eerder gedaan, tevergeefs. Ik bestelde daarom bij Messenshop een goedkoper zakmesje, waarmee de waarde van mijn bestelling daalde tot onder de grens van gratis verzending. Toch ontving ik deze nieuwe bestelling geleverd zonder verzendkosten en met nog eens 10% korting op mijn zakmesje.

Super snel aangekomen.Super service!!!!

Echt top product zoals verwacht

Top ervaring indien nodig bestel ik steeds bij jullie

Goeie scherpe messen

Goeie messen

Snel, duidelijk, correcte prijs!

Aanrader!

Snelle levering goed product

Degelijk mes

Betrouwbare leverancier

Messenshop.nl is een betrouwbare leverancier en heeft concurrerende prijzen. Product is, zoals was aangegeven, de dag na de bestelling geleverd.

Goed assortiment, nette prijzen, snelle levering, originele producten. Echt een aanrader.

Bruggestraat 18

3841CP Harderwijk