Wat super dat mooie tweedehands spullen weer een nieuw leven krijgen. De dingen die ik besteld had zagen er haast nog als nieuw uit. Ook had ik iets extra's erbij gekregen, iets wat waarschijnlijk niet mooi genoeg meer was om te verkopen, maar wat ik nog prima kan gebruiken. Wat leuk! Mijn bestelling had ik ook vlug ontvangen. Heel tevreden!
Makkelijk en snel geregeld en producten zijn nagenoeg als nieuw.
Gopro Hero 3+ black aangeschaft. Werkt goed maar de Gopro was niet naar de fabrieksinstellingen teruggezet wat volgens de belofte op de site wel gebeurd zou moeten zijn. Slordig!
Telefoon voldoet prima
Per toeval kwam ik er achter dat uw bedrijf bestond. Toevallig was ik op zoek naar 'n tweede GoPro camera om.aan m'n motor te bevestigen. Heb even op uw website rond gesnuffeld en eigenlijk vrij snel 'n GoPro 4 Silver en 'n remote control besteld. Levering de volgende dag, conform afspraak. Heb de smaak wel te pakken en snuffel nu geregeld rond op de website. Binnenkort volgt een bestelling voor nog 'n GoPro 4. Tot snel. Dorus Overgoor
Voor het eerst wat bestel bij jullie en de levering was erg snel. Bedankt
Snel geleverd, product als nieuw
Voordelig !bijna nieuw apparaat
het was even oefenen maar als je er eenmaal handig mee bent is het een heel goede investering het haalt veel beweging uit het filmen als je loopt
Quick delivery, absolutely no problems.
prima ervaring, pakketje was door DHL teruggestuurd (onduidelijke reden), maar de klantenservice stuurde gelijk een nieuwe (zonder dat het pakketje bij hun retour was ontvangen, gelukkig hadden ze nog een exemplaar.. Super service.
Alles ging smooth. En het product werkt perfect.
Ik was op zoek naar een goedkope mooie refurbished iPod touch. Ik kwam deze tegen en het was precies wat ik zocht. Het was eerst van iemand anders maar je kon helemaal niks zien van schade en gebruikers sporen, echt dik tevreden mee. Echt een aanwinst!!
...
Ik heb een go pro lader + batterijen gekocht voor een net bedrag dat je tegenwoordig nog maar weinig ziet. Snel verstuurd en zag er allemaal nog goed uit. Erg blij mee!
Bij iGoopple een tweedehands GoPro Hero 7 Black gekocht met een hoop accessoires. Ontzettend tevreden over zowel de snelle levering als de kwaliteit van de bestelde producten! Zou hier in de toekomst zeker weer bestellen.
Tweede hands iPod gekocht, en deze was in orde. Geen klachten, geen bijzonderheden.
Alvorens ik het product heb gekocht heb ik nog advies gevraagd. Ze namen de tijd om antwoordt te geven op al mijn vragen. Product thuis gekregen en werkt goed. Heel tevreden.
als nieuw
Ik had bij een ander internet bedrijf besteld en betaald twee manden geleden nog niet ontvangen. Bij igoopple.nl, besteld en 2 dagen later thuis ontvangen, beter kan het niet. Bedankt voor de goede service.
Pluspunten
snelle levering, zeer degelijk product
Pluspunten
Snel en goed
VerbeterpuntenGoPro had wel iets beter verpakt kunnen worden.