Pluspunten
Oplader was na een dag al stuk kreeg direct een vervangende oplader.
VerbeterpuntenOriginele iPhone oplader in plaats van nagemaakte opladers meesturen
Pluspunten
Snelle service, product verkeerde in de staat zoals vermeld op de website, gratis hoesje!
Pluspunten
Goederen als omschreven
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs, prima kwaliteit van het product.
VerbeterpuntenJammer dat ik het bestelde en geleverde schermfolie zelf moet aanbrengen. Had verwacht dat dit gedaan zou worden door de leverancier.
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de levering en de prijs/kwaliteitsverhouding. U geeft aan dat u had verwacht dat wij de door u bijbestelde schermfolie reeds voor u zouden aanbrengen op de iPad. Echter plaatsen wij deze bewust nog niet van tevoren, zodat wij onze klanten de mogelijkheid geven om de uiterlijke staat van het bestelde product eerst goed te kunnen bekijken voordat zij besluiten deze te houden. Wij werken immers met de 'niet goed, geld terug garantie' en bieden onze klanten een zichttermijn van 14 dagen. Indien u onverhoopt niet tevreden bent met het toestel om wat voor reden dan ook, staat u vrij het pakket naar ons te retourneren. Helaas kan de beschermfolie op dat m
Pluspunten
Veel en goedkope producten
VerbeterpuntenDoen moeilijk als iets net een paar dagen buiten de garantie wordt gemeld (en het probleem daarvoor al is ontstaan)
Beste , Bedankt voor uw feedback. Vervelend om te horen dat u problemen heeft ondervonden met uw toestel. Helaas kunnen wij met de garantietermijnen geen uitzonderingen maken. In de toekomst raden we u aan om dergelijke problemen zo snel mogelijk aan ons te melden, zodat wij u zo goed en zo spoedig mogelijk van dienst kunnen zijn. Wij zien u graag nog eens terug in onze vestiging of in één van onze webshops! Met vriendelijke groet, GooHoo
Pluspunten
Had toch een iets betere kwaliteit verwacht van de iPod touch. De batterij gaat erg snel leeg waardoor ik maar max 3 uur kan luisteren en iedere dag de iPod moet opladen.
VerbeterpuntenNam een €10,- duurdere (betere) versie en toen stond er geen opmerking meer bij dat de batterij snel leeg zou zijn. Vind dat dit duidelijk vermeld moet worden.
Beste Elisa, Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met de iPod. U zit nog binnen uw zichttermijn en onze klantenservice zal contact met u opnemen om u verder van dienst te zijn. Wij horen graag van u! Met vriendelijke groet, GooHoo
Pluspunten
Nadaat we , helaas, wat problemen bleven houden met ons toestel werd er niet geaarzeld: terug ermee, we lossen het op. Het bleek niet snel op te lossen, maar ook dat werd geregeld: een ander toestel. Alles overgezet. Prima service door leuke, vriendelijke medewerkers. Heel goed opgelost!
VerbeterpuntenNog niet ontdekt
Pluspunten
Zeer tevreden..over de afhandeling van de iPhone..Goede communicatie naar de klant...
Pluspunten
Ik heb hier een iPad gekocht voor mijn moeder. Het apparaat had twee sterren, maar zag er prima uit en functioneert naar behoren. De bestelling is om 9:15 aan huis afgeleverd. Zorgvuldig verpakt en afgeleverd. Ik vond het een goede ervaring.
Pluspunten
Eerlijke informatie en passend product bij prijs.
Pluspunten
Ondanks dat de IPOD die ik gekocht heb gebruikt was, zag hij er als nieuw uit en functioneert prima. Alleen het bijgeleverde hoesje was versleten en sloot niet goed meer om de IPOD.
Pluspunten
nazorg & garantie kan ik niet beoordelen. Product is gewoon goed. Zeer tevreden en volgende keer gaan we hier zeker weer gebruik van maken.
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk, doet wat ze beloofd, geen poespas. Klasse!!
VerbeterpuntenEigenlijk geen verbeterpunten, blijf op deze goede weg!
Pluspunten
Keurig toestel alles netjes erbij.
VerbeterpuntenDacht dat beschermplaatje er al op zou zitten!. Misschien briefje erbij met uitleg simkaart plaatsen.
Pluspunten
Belden op om te checken of ik wel begrepen had het bestelde product schade had (was duidelijk op site gemeld, dus geen probleem) Zeer zorgvuldig!!!
Pluspunten
Mooi verpakt! Net als nieuw
Pluspunten
Pluspunten
Dit bedrijf levert haar producten altijd op tijd en heeft een zeer goede prijs en kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Snel, product in perfecte staat
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, toestel prima in orde
Pluspunten
Goed toestel ontvangen in 1 dag!
Pluspunten
Perfecte afwikkeling, snelle service. 's Morgens besteld, 's avonds in huis.
VerbeterpuntenWellicht iets minder meldingen over levering?
Beste Jan, Bedankt voor uw recensie. Wij zullen uw feedback in overweging nemen! We proberen altijd zo transparant mogelijk naar onze klanten te zijn en dit kunnen wij bereiken door bijvoorbeeld de klant actief te betrekken bij het bestelproces. Wij zien u graag terug in een van onze webwinkels! Met vriendelijke groet, GooHoo