Correcte en vlotte levering Disks werken perfect = nieuw!!!!
Zal er zeker nog eens bestellen
Heel tevreden en ga zeker weer een keer bestellen.
Snel geleverd en veel plezier mee
Producten worden netjes en snel thuisbezorgd. Communicatie is helder. Bestel hier al mijn spellen. Zodat ik ook weet het goede games zijn. Daarbij fijn dat er een optie is om de spellen krasvrij te laten maken zodat er meer doel plezier is en de games als nieuw wordt ervaren.
Ik had mijn Wii nieuw leven ingeroepen, maar helaas deden mijn Nunchucks het niet meer. Ik heb ze hier snel kunnen bestellen en ze hebben snel geleverd, echt top. Ik had de “niet zo mooi meer, maar werken perfect” en die werken inderdaad goed.
Zelfs al staat er bij veel producten dat ze tweede hands zijn, zijn ze vaak in prima/ uitstekende conditie. De levertijden zijn ook heel kort. Ik heb zelf niet langer dan twee dagen hoeven wachten op producten.
Onze Nintendo wii had het begeven daardoor op zoek gegaan naar een oplossing en deze hier gevonden. een 2e hands met nog 2 spelletjes erbij. Spelplezier is terug begonnen.
Erg tevreden over de geleverde skylanders
Goed werkende producten en goeie service
Ondanks de kleine bestelling, een hele goede service, en scherpe prijs. Leuke mensen die met passie en gedrevenheid van hun hobby hun werk hebben gemaakt.
Onwijs snelle levering en de producten zijn super. Erg blij en doe zeker hier nog een bestelling
Goeie ervaring
Voor mijn kinderen spellen en accessoires gekocht via deze site. Mooie prijzen en duidelijke omschrijving. Snelle verzending en alles netjes binnen gekregen. Via de klantenservice een vraag gesteld en hier krijg ik snel antwoord op. Al met al een aanrader en ik ga zeker nog eens bestellen.
Spel zonder krassen binnen gekregen, werkt uitstekend, goede service!
Ik ben meerdere keren naar deze winkel gegaan om games en consoles voor mijn Wii te kopen en ik ben altijd tevreden geweest. De aankopen verliepen doorgaans soepel en snel. Slechts één keer had ik een klein probleempje, maar dat werd snel opgelost via e-mail. Ik raad deze winkel ten zeerste aan en geef er de voorkeur aan boven andere winkels die je online kunt vinden.
De bestelling was snel binnen maar alleen jammer dat er een kaartje in de bestelling is toegevoegd waarop staat " de producten zijn met zorg gereinigd " De dvd zag er redelijk uit maar de bijgeleverde stuurtjes waren te vies om aan te pakken. Deze waren echt smerig en plakkerig Ik weet dat het niet duur is maar iets schoon afleveren als je ermee adverteerd lijkt me een kleine moeite ......toch ?
Eght super veel keuzes van producten, lekker snel bezorgd en goeie klanten Service ook nog wat wil je nog meer !!
Bestellingen worden altijd binnen een paar dagen geleverd. De spullen zijn tweedehands maar werken nog prima. Heel blij met deze winkel!
Goed, mooi verpakt, kwaliteit was mooi.
Mijn bestelling is onbeschadigd en op tijd binnen gekomen. Geen kapotte onderdelen te bekenen
Echt vertrouwbaar en al die dingen die je koopt zijn gewoon heel en werken! Sowieso beste site voor de wii.
Snelle verzending, netjes verpakt en goede producten
Ik ben blij met me spelletjes
Snelle levering, goedkoop, helemaal top!