Een in zeer goede staat verkerende Wii gekocht met alles erbij (oa twee controlers) mooi op tijd geleverd en perfect werkend. Thx
Artikelen voor Wii gekocht. Eerlijke prijzen en snelle levering. Ook bij defect product snel een reactie en gepaste oplossing.
Super snelle aflevering en in zeer goede staat. Ik beveel dit bedrijf echt aan iedereen aan.
Gemakkelijk bestellen, producten zien er goed, zelfs een briefje erbij dat het schoon is gemaakt, en snelle verzending.
Duidelijke website om te bestellen, de producten komen zoals beloofd op tijd binnen. En ze zijn ook gewoon nieuw!
Erg snelle levering. Helaas werkte één van de bestelde controllers niet goed, maar dit werd heel snel en goed opgelost. Al binnen een uur had ik reactie op mijn mail met een oplossing voor het probleem. Heel tevreden!
Snelle levering en goede kwaliteit. Ik zou het iedereen aanraden mogt je dit product willen kopen. Wij hebben er geen spijt van. Wij hebben lol met zun alle.
Producten zoals omschreven werkt en voor een goede prijs is dit zeker een aanrader
Tja, zie de kop van deze beoordeling. Verder niets aan toe te voegen.....
De producten die ik heb gekocht voor de WII waren supersnel bezorgd. En wat echt een pre is de producten waren schoon en doen het goed.
Zag er mooi uit en snel verzonden
Hoi Erwin, Goed om te horen dat alles naar wens is. Bedankt voor je recensie! Met vriendelijke groet, GooHoo
Twee controllers voor de Wii gekocht. Prima produkt, snelle levering en dat voor een scherpe prijs. Top!
Hallo Bauke, Bedankt voor je review! Nog veel plezier met de controllers. Groeten, GooHoo
toptop
Hoi Stefan, Bedankt voor je top recensie! Groeten, GooHoo
Onze WIJ mini ging kapot. En ik was blij dat ik het nog kon vinden. Was wel eerst huiverig om tweedehands te kopen.maar alles functioneerd.en zijn er heel blij mee
Leuke tweedehands spellen voor weinig. Spel deed het niet, zonder problemen een nieuwe opgestuurd gekregen. Snel geholpen en een hele goede service!
Controllers gekocht, snelle levering en goede kwaliteit voor een nette prijs. goed op de hoogte gehouden van de status.
Geheugenkaartje gekocht voor de Wii, die vind je niet zomaar overal tegenwoordig maar ik had hem snel in huis en zeer goedkoop. Top service! Ga zo door! Groeten anne
Ik heb een nieuwe wii console zonder kabels en controllers besteld en deze was hier zeer snel en werkt perfect. Bedankt voor de snelle en correcte levering
In het begin liep mailcontact wat langs elkaar heen. Maar de game cd is op de goede manier behandeld waardoor hij het nu weer doet! Snel weer teruggestuurd gekregen.
Ik had skylanders besteld, alles was netjes geregeld goed ingepakt alles nog heel. Optijd gekregen gewoon perfect.
Duidelijke en overzichtelijke website, Goede service, snel bezorgd. En alles werkt alsof het nieuw is. Dus zeer zeker een aanrader.
Vlotte en correcte levering van pakket.
Wii accessoires/game besteld vanuit Belgie, zeer vlotte en snelle levering! Niets op aan te merken! Perfecte service.
The Wii console arrived in very good condition with all its cables. The third party controllers and nunchucks were good enough. The only complaint is the charging station feels very cheap and not nice.