geweldig

Alles werkt, reactie online super snel, meedenken echt alles. Ze konden er niets aandoen dat hun bezorgdienst (tussen kerst en oud en nieuw) te druk was, maar ook deze kwamen met een super glimlach het afleveren, Ik kan niets anders dan een 10 geven en ik kan verwoorden dit is de eerste maal dat ik deze geef

• Nazorg / Garantie

Wij zijn super tevreden. Het pakketje kwam op tijd voor Kerst aan. Alles was piekfijn in orde. Binnen het kwartier konden de kinderen beginnen spelen. Wij zijn hier heel blij mee; we vonden een voordeliger cadeautje en we werken mee aan de circulaire economie. Win win!

Goed en snel

Met kerst halen we altijd de Wii van zolder. Nu bleek er 2 controllers het niet te doen. Jullie site heel overzichtelijk en 2 nieuwe besteld. Binnen 3 dagen binnen. En gelijk aansluiten en spelen.

Mooi product!

Snelle levering en voldoen ruimschoots aan mijn verwachtingen!

Helemaal top

De kwaliteit van het product was goed en de lever tijd niet te lang (ivm Corona duurde het wat langer).

Snelle en correcte levering

Bestelling werd snel geleverd, was in orde. Niet onbelangrijk: spullen waren goed schoongemaakt.

Geen problemen

Alles naar wens.

Ben helemaal niet tevreden

Ik ben helemaal niet tevreden van mijn bestelling, kasjes die niet tegoei werken. Kabels die er niet bijzitten, als het mogelijk is zou ik het liefst van alles alles terug sturen en mijn geld terug krijgen. Totaal niet wat ik ervan had verwacht!!

• Snelheid / Levertijd N.v.t.

Niet twijfelen maar doen

Was op zoek naar een nieuwe speler en ben aangenaam verrast met wat ik heb gekocht..Een duidelijke website en een snelle levering maken het plaatje compleet.

• Nazorg / Garantie

Het artikel is correct en op tijd geleverd en werkt goed

We zijn zeer tevreden met de 2e hands artikelen. De spullen werken goed

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Snelle levering en het spel lijkt nieuw.

Het spel werd snel geleverd. Zowel de dvd als het bijhorende boekje lijken nieuw.

Onberispelijke naverkoopsdienst.

Op mijn vraag kreeg ik dezelfde dag nog antwoord en werd het probleempje opgelost.

werkt, maar maakt kabaal

"zoeker" raast als een malle heen en weer, met veel mechanisch geweld. als een koffiemolen met schroeven maar het werkt wel!

Super snel

Super snelle levering alles top

Top service en mentaliteit

Had een bestelling gedaan en een wii guitar en een xbox spel besteld, ook nog eens appart van elkaar besteld en afgerekend. Verkeerd en niet goed gekeken natuurlijk. Gelukkig belde ze me op om te vragen of dit wel juist was en hebben ze alles nog kunnen aanpassen voor het verstuurd werd, snelle en goeie levering en prima klantenservice

Geweldige service

Snel en netjes geleverd! Alles werkt perfect! Een minpunt is dat de Wii niet "zo goed als nieuw" uitziet zoals beschreven op de website, vooral zichtbare krassen of vlekken op de console zelf.

Waardeloze service

Ik had een beschermhoes voor de wii remote besteld, net als een paar dagen eerder. Ik had DUIDELIJK bij mijn bestelling getypt dat ik DEZELFDE SOORT beschermhoes wilde ontvangen. Helaas, kreeg ik een verkeerde beschermhoes type. Ik heb met de klantenservice contact gehad, maar werd erg onvriendelijk geholpen door een jonge dame. Ze zei dat ik foto's moest maken van het verschil met de vorige beschermhoes die ik had ontvangen die wél goed was. Zo gedaan, en kreeg meteen als reactie van dat hun ''correct'' hadden gehandeld en het mij fout was. Dit klopte niet , dus daarna weer gebeld en hele discussie gehad. Daarna later op de avond, dezelfde dag nog, weer gebeld, en nu kreeg ik iemand anders, een jonge man die gelukkig wel mijn probleem begreep. Hij kon helaas niet dezelfde soort beschermhoes sturen , maar gaf wel mijn aankoopbedrag netjes terug via de bank. Kortom: bestel hier NIET; de beschermhoezen verschillen elke keer die ze hier leveren, en daarnaast had ik in het verleden ook een nunchuk hier gekocht, die van een 3e partij was en dus werkt die NIET bij de wii spellen. Eindconclusie: waardeloze service en nog steeds niet de beschermhoes die ik wilde hebben voor mijn tweede wii-remote! WAARDELOOS.

Prima en snel

Snelle levering,.netjes zoals omschreven en prijstechnisch oke!

• Nazorg / Garantie

Snelle service en levering, goede klantendienst

Wel een kapotte controller gekregen maar onmiddellijk een oplossing door de klantendienst, kapot stuk is nu onderweg voor herstelling of vervanging

Prima alle afspraken nagekomen

Zeer solide bedrijf in levering en afspraken.

Snel en goed

Het product was snel in huis en voldoet volledig aan de verwachting

Als nieuw!

Keurig op tijd en netjes verpakt ontving ik de skylanders.

Snel en netjes

Bestelling naar tevredenheid ontvangen. Goede communicatie.

Geweldig!!

Wij hadden meerdere dingen bestelt, en dat is ons super goed bevallen!! Helaas hadden we een controller met een mankement, maar dat is super goed opgelost!! Ik ben echt heel erg tevreden!! En nog een extra pluspunt is, dat het beter voor het milieu is.

Goeie Kwaliteit

Ik heb eerst via Marktplaats gezocht naar de 8 giants en heb daar 6 gekocht, die waren slecht onderhouden. De andere 2 heb ik via deze site gehaald en ze zijn geweldige kwaliteit, er zijn geen gebruikerssporen op te vinden!

Kerkenbos 1301

6546 BG Veghel