Snelle levering, product voldoet meer dan voldoende aan de gestelde eisen, netjes verpakt en niet duur,

Prima geregeld

Er was in de geleverde onderdelen iets niet goed. Dit is direct opgepakt en afgehandeld.

ik heb een .Wij. besteld..

ik ben zeer tevreden over de snelle levering en de mooie machine. ziet uit als nieuw , en werkt perfect en goed.. voor deze verzorging een 8. is het geen idee de klanten naar de defecte machine te vragen ? zo kunnen jullie apparaten krijgen waar van jullie weten wat het probleem is en voor jullie makkelijker te maken zou zijn. als jullie een retour bon bij voegen kan de klant de defecte machine terug steuren en hij krijgt BV 10,- hier voor ! mijn oude .wij . kan niet meer uit gooien of cd op nemen en starten.

ik heb een Wij besteld..

Staan voor wat ze zeggen

Mooie keuze in 2de hands artikelen voor de Wii. Ook het aantal games en onderdelen die besteld kunnen worden is veel. Top en snelle levering!

Kerkenbos 1301

6546 BG Veghel