Heb mijn oude gamecube en een set spellen aangeboden, ik kreeg een mooi prijsvoorstel, en daarmee akkoord ook direct een verzendlabel. Alles werd snel en netjes afgehandeld, en de communicatie is uitstekend. Kan het verkopen van consoles hier zeker aanraden, hele nette site!
En supersnelle en goede services. het product weer naar verwachting en dat is fijn.
Zeer vlotte levering en goed verpakt de site is ook goed en duidelijk en makkelijk
Ik heb een gamecube game besteld en deze zag er netjes uit disk/hoes/manual alles zag er perfect uit. Ik kom zeker eens terug om iets moois te bestellen.
Mijn eerste aankoop. Snelle bezorging, goede service. Blij met spelletjes.
Zojuist een Gamecube game hier gekocht (Starfox Adventures). De hoes die is afgebeeld op de verkooppagina is een andere hoes dan is geleverd. Ik heb namelijk de "Players Choice" versie gekregen, maar die wilde ik dus absoluut niet. Direct contact opgenomen met de klantenservice die mij wijst op een zin ergens verstopt op de website dat zij zelf de versie mogen uitzoeken en opsturen naar de klant. Wat dus betekent dat als je dat niet tof vindt, je zelf de retourkosten mag betalen. Los van dit alles heb ik betaald voor polijsten en krijg ik een zwaar belaste en vinger vette disc aangeleverd. Klantenservice weigert op wat voor manier dan ook mee te denken in een oplossing die ervoor zorgt dat ik of een goede versie krijg, of mijn geld terug. Ze hebben totaal lak aan klantbeleving. Ik werk zelf meer dan 20 jaar in klantenservice gerelateerde jobs en ik heb werkelijk waar nog nooit zo'n droevig contact meegemaakt. Tot het punt dat ik in staat ben om mijn Rechtsbijstand in te schakelen. Maar goed, we hebben het hier over 27 euro. Alles wat zij verkopen is elders goedkoper en in betere staat te koop en met fatsoenlijke klantbehandeling. Vermijdt deze winkel.
Games in goede staat, snelle levering. Aanrader!
Ik heb laatst een paarse GameCube besteld met 2 orignele controllers en mario kart dubble dash. Alles kwam keurig optijd aan en was heel goed verpakt. De kwaliteit van de controllers zag er heel goed uit en de GameCube zelf zag er ook bijna nieuw uit! Alles werkte perfect, dus zeker aan te raden!
De scart connector die ik besteld had miste een aantal ‘tandjes’. Hierdoor werkt het niet optimaal.
Beste Joel, Bedankt voor je review! Vervelend om te horen dat de Scart Adapter niet naar behoren werkt. We helpen je graag met een gepaste oplossing! Zou je ons een bericht willen sturen naar [email protected]? We horen graag van je! Groet, GooHoo Gameshops
Tot nu toe een aantal keren besteld, altijd de volgende dag in huis en altijd tevreden. Niet alleen games, maar ook nieuwe kabels en controllers. Regelmatig leuke acties en kortingen, mijn go-to shop voor consoles, games en accessoires :-)
Snelle levering, levert zoals beloofd
Producten zijn als omschreven en als er iets is bieden ze vriendelijke, snelle en goede service
Enige tijd op zoek geweest naar een bepaalde game die beschikbaar kwam. Snelle en nette bezorging.
games komen als nieuw toe, top service!!!
Veel keuze. Goed aanbod. Prijzen zijn marktconform. Sommige games kunnen iets lager, andere hoger.
Vlotte levering.
Helaas heb ik de mail voor het schrijven van een review een week eerder ontvangen dan mijn product. Deze heb ik tot op heden nog niet mogen ontvangen.
Beste Yannick, Bedankt voor het achterlaten van een review. Vervelend om te lezen dat je de bestelling nog niet ontvangen hebt. Je hebt deze bestelling op 15 december 2023 geplaatst. Waarom heb je niet eerder contact met ons gezocht? Wij helpen je graag nog verder. Je kan onze klantenservice bereiken via onze website, per mail via [email protected] en telefonisch via 024-8000707. Wij hopen snel van je te horen! Met vriendelijke groet, GooHoo Klantenservice
Echt een prima webshop met ruime keuze, heb al meerdere items besteld.
Prima service, snelle levering Niks op aan te merken
Website is erg overzichtelijk en betrouwbaar. Producten zijn duidelijk beschreven en worden met zorgvuldigheid verpakt. Erg prettig!
Producten waren goed en snel geleverd
Ik had een Geheugenkaart besteld voor de Game Cube. Al dan een tijdje oud, maar het werkt perfect. ;) als nieuw. En dan ziet, staat het er met nieuwstatus bij.
Snelle levertijd van het juiste produkt. Goede service/klantvriendelijkheid. Al met al een heel goede en betrouwbare site/bedrijf.
Nette site , redelijke prijzen , gekregen als gevraagd. iets later dan gedacht maar verders alles prima.
Een bedrijf met een enorm goede service. In een woord GEWELDIG Wij hebben wat probleempjes gehad met een spel, maar de service die we daarna kregen was echt fantastisch. Echt een aanrader dit bedrijf
Gasthuisstraat 8
5461 BB Veghel