Een verotte schroef terugzetten, "schoonmaak met nog stof in fans"

Heel matig! Ik kreeg het pakket binnen en de verpakking was al matig. Er zat een krasje op, dat vermeld was. Maar ik heb dat krasje zelf in no-time weggetoverd. De plastics waren een beetje uitgedroogd. Als je zegt dat je refubished verkoopt gebruik dan ook een plastic "restore" goedje. Ergste was dat zij een schroef erin hadden teruggezet die totaal krom was! Als je een machine uit elkaar haalt en refurbished is dit een doodszonde. Binnenwerk muv fan was wel netjes schoongemaakt maar de puntjes op de i miste dus.

Geweldig!!

Het pakket keurig ontvangen! Was netjes verpakt en goede conditie!!! Gelijk weer mijn oude GBA spellen kunnen spelen op groot scherm! I Love It! Goohoo zo door (snap je)

Goede Service

Ik heb een GC game besteld en de levering van PostNL duurde iets langer. Kevin van de klantenservice heeft mij prima geholpen en in no time was mijn pakkerje er.

Zeer fijne webshop

Recent een tweedehands gamecube gekocht en ik was op zoek naar games, kabels en accessoires. Blij verrast dat ik via GooHoo dit allemaal nog kon vinden. Duidelijke informatie over de staat van de producten. De items worden grondig schoongemaakt waardoor het absoluut niet als tweedehands aanvoelt. Zeer tevreden!

Goeie game

Het spel werkt goed

alles in top conditie

nooit problemen gehad

• Nazorg / Garantie

Op tijd en goede kwaliteit

Mijn GameCube-game is in super goede staat, bijna als nieuw! Ik heb hem heel snel gekregen en voor een goede prijs. Ik ben heel tevreden :-)

Top order

Disk in goede staat, snel geleverd.

• Nazorg / Garantie

De perfecte vervanging van mijn retrospullen

Ik was op zoek naar Donkey Konga Bongos en ik vond ze hier. Ze doen het nog perfect en dat mega snel geleverd! Bedankt!

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Quick delivery and great customer care

The products arrived quickly and in good condition. One of the controllers was defect (factory defect) and I received a new one within a few days.

Vlotte en nette levering

De GameCube werkt naar behoren, alles zat er netjes bijgeleverd in beschermend materiaal. Wil je voor een leuk prijsje een console aanschaffen dan kun je hier prima terecht!

• Nazorg / Garantie

Geweldig, al helemaal voor deze prijs!

Ik gebruik deze controller voor Smash Melee, en met een paar kleine modificaties (zoals de spring van de trigger er uit halen) werkt het perfect! En voor een prijs van 30 euro is het het absoluut waard!

Zo goed als nieuw

Als ik niet wist dat het tweedehands was, had ik het waarschijnlijk niet eens gemerkt.

Geweldige producten en klantenservice

Ik heb hier inmiddels meerdere malen besteld, en ik ben hier nooit teleurgesteld over geweest. De producten komen netjes en op tijd aan en matchen de omschrijving. Van de vele malen die ik hier besteld heb, is het nog maar 1 keer misgegaan, maar hierbij heeft de klantenservice goed geholpen en is alles alsnog goed gekomen.

Het werkt.

Disc reparatie laten doen bij GooHoo. resultaat was goed.

Snelke levering

• Nazorg / Garantie

Zeer tevreden. Alles zag eruit hoe het beschreven was en alles is optijd bezorgd

• Nazorg / Garantie

Super service heb een Game Cube gekocht met accessoires. Op zondag besteld op dinsdag in huis, alles werk top 2de hans spel disc lijkt als nieuw . Bestel hier zeker binnenkort enkele nieuwe games voor Game Cube ..

Beste service ever ;)

Memorycard bij mijn bestelling vergeten, werd direct na het belletje toegevoegd aan het pakket dat al klaar stond voor verzending! Top geregeld, super behulpzaam en vriendelijk! 100% een aanrader!

• Nazorg / Garantie

Ondanks tweedehands functioneert de Game Cube, als nieuw. Dank aan het vertrouwen.

• Nazorg / Garantie

Mooi aanbod tegen goede prijzen

Producten zien er goed uit en zeker betaalbaar.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Goede kwaliteit en service.

Ook bij de klantenservice word je goed en vriendelijk geholpen.

• Nazorg / Garantie

stukken afgebroken en aliexpress troep

Laatst een zilveren gamecube besteld met express minder gebruikersschade, is er een hele hoek afgebroken. Ook omdat ik een hdmi tv heb een extra switch erbij genomen voor 18 euro blijkt hij niet eens te werken, krijg een groene waas over m'n scherm. 18 euro voor een Chinees troepding? Wat een ripoff.. Snap dat je geld wilt verdienen met je zaak maar op deze manier kan echt niet.. een hdmi switch van 2 euro op aliexpress. Ben je een verzamelaar en wil je goed werkende nette producten kan ik je deze website niet aanbevelen..

• Nazorg / Garantie

Snel..netjes verpakt..word goed geïnformeerd over de bestelling

Je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Producten netjes verpakt en de levering was erg snel ondanks de feestdagen.

Goed product snel geleverd

Gasthuisstraat 8