Netjes optijd en goeie kwaliteit
Mijn bestelde spellen werken zoals ze zouden moeten, perfect. Ik had een snelle bezorging via de brievenbus, dus geen gedoe met wachten op de postbezorger of je pakket op moeten halen op een servicepunt! Toppie.
De levertijd was snel en de verpakking was prima. Mijn controllers Z knop is een klein beetje stroef en maakt een piepend geluid wanneer hij wordt ingedrukt maar zodra ik bezig ben merk ik het niet meer. Verder doet de controller het fantastisch.
Alles keurig afgeleverd op afgesproken datum.
Nette games en goede service. Ik ga hier zeker vaker bestellen
Mijn product was helemaal in orde. Ook was het snel in huis.
Inderdaad wat ik zei is het gewoon hele fijne service. Alles kwam netjes aan!
Mooi aanbod, alles erg duidelijk, goede service als een van de tweedehands spullen moeilijk doet.
Was ook de volgende dag in huis, helemaal top!
Lees de titel. Zegt al voldoende
hilarische campain en gameplay. leuk in je eentje, geweldig met zn tweeën.
Pluspunten
I basically recieved a clean controller that didn't work. With a faulty control stick that didn't sit right and with a grip tape that turned into goo within weeks of usage. I was told that I would be contacted so I could get a new controller but that call never came. :/
VerbeterpuntenNot enough decent follow up on clients with issues.
Beste Mitchell, Vervelend om te horen dat de controller niet naar behoren werkt. Onze excuses hiervoor! Je zit nog ruim binnen je twee maanden garantie dus onze klantenservice zal contact met je opnemen om dit probleem zo spoedig mogelijk voor je te verhelpen. Graag zien wij je reactie tegemoet. Met vriendelijke groet, GooHoo
Pluspunten
De versitaliteit, levering, kwaliteit
Pluspunten
Alles is in orde en het is gewoon op een normale tijd bezorgd
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Zijn wel snel
VerbeterpuntenAls ik bij GameCube spellen kijk zou ik ook graag een GameCube spel ontvangen en geen Wii want die heb ik dus niet
Pluspunten
Ik had een kleine issue met een toegezonden product. Werd niet moeilijk over gedaan, direct een nieuwe gekregen. Erg goede service, mooie producten.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Gamecube besteld kwam in fantastische staat binnen en de garantie erbij gekocht ook super dat dat nog kan op een gamecube!!
Pluspunten
Levering was snel en wat je verwacht van een modern bedrijf.
VerbeterpuntenNa het ontvangen van mijn controllers bleek er 1 stuk te zijn. Eerst contact gehad via WhatsApp waarna er een mail volgde met het verzoek om het terug te sturen. Voor de retour zending moest ik een retourformulier invullen. Deze was nergens te vinden in de mail of op de site. Hiervoor nog wel een mail gestuurd, maar tot op heden geen reactie... :( Misschien lag Max, medewerker die mij 'geholpen' heeft te slapen.
Beste Stijn, Het lijkt er inderdaad op dat onze collega niet op zat te letten. Wij hebben u de juiste informatie gestuurd inclusief de jusite link. Wij zien uw retourzending graag tegemoet! Met vriendelijke groet, GooHoo
Pluspunten
Wat we besteld hadden was (vonden wij) niet duur en het was erg snel in huis! Super
VerbeterpuntenWat goed is dat moet goed blijven :)
Pluspunten
Snelle levering, had een probleem met een controler, en binnen dag reactie vanuit hun en teruggestuurd waarna ik snel een nieuwe gekregen.
Pluspunten
snelle levering goed product geen storingen
Verbeterpuntenverpakking was beschadigd Inhoud oke.
Pluspunten
Snelle levering, Bij schade of gebrekken word er voor een eerlijke en goede oplossing gezicht, Eerlijk over hun producten.
VerbeterpuntenMogelijkheid bieden om een foto sturen van het product indien hier behoefte aan is
Gasthuisstraat 8
5461 BB Veghel