Heel tevreden , vlotte communicatie, vlotte afhandeling, vlotte verzending, top service een echte aanrader! Bij defect word direct naar oplossingen gekeken en opgelost dank u ! 10 ++++ zeker bestellen hier!

Heel slecht

Ik heb een pen besteld om op me switch te kunnen tekenen, daar stond dat het mogelijk is. Nou ik kon net zo goed een normale pen gebruiken zou ook nog beter werken waarschijnlijk

• Nazorg / Garantie

3DS XL ontvangen in nette staat! Super blij mee!

Perfect!

Zeer snel ontvangen, binnen één dag, en helemaal netjes!

Geweldig!

Goede communicatie. Spullen keurig verpakt. Vlot verzonden. Spelletjes doen het prima. Heel erg tevreden.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Fijne contact via mail tien ik dacht dat mijn pakketje niet geleverd was. Maar lag 3 huizen verder bij de buren. Ze zijn echt behulpzaam en zoeken het ook uit.

Snel en goed

Ben zeer tevreden en geniet van dit spel Super snel geleverd, ga zeker nog een keer op deze site iets bestellen. De prijs was ook zeer aangenaam

Naar verwachting

Snel in goede staat in de brievenbus geleverd.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Was goed verpakt en Kam als aan gegeven aan

• Nazorg / Garantie

HOO HOO HOO ! merry Christmas ! Wat een Shop!

Bij GOOHOO heb ik één van mijn beste Gameshop ervaringen ooit meegemaakt !! Doe zo voort GOO !!!

geweldig

snelle levering, goede producten

Algeheel prima, 5 sterren conditie viel tegen

New Nintendo 2DS XL gekocht welke volgens GooNintendo3DS 5 uit de 5 sterren had (ofwel, bijna zo goed als nieuw). Het apparaat dat ik binnenkreeg werkt prima en beide schermen zijn goed maar ik zou deze zeker geen 5 sterren geven. De behuizing aan de onderzijde heeft een flink aantal krasjes en hoewel dit oppervlakkig is verwacht ik meer van een 5 sterren product. Tevens zat er sticker residu aan de onderzijde. Ik zou het zelf 4 sterren hebben gegeven.

Goed aanbod, snelle levering

Spelletjes voor de kids besteld. Keuze was zeer ruim in 3DS games, snel in huis. Kids blij, ik blij. Blijf altijd terug komen bij deze webshop

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Mijn ervaring is heel goed heb voor de 1e keer besteld voor mijzelf nadat ik mijn oude ds heb teruggevonden en het bevalt mij prima ik ga zeker vaker bestellen

Slechts één klein puntje

Mijn bestelde ds viel bijna helemaal in de smaak. Zoals omschreven toen ik het product kocht, zag deze eruit als nieuw. Enige minpunt was de vergeelde, afgekloven stylus. Voor meer dan 100 euro had ik persoonlijk een nieuwe stylus wel zo netjes gevonden.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Goede ervaringen bij meerdere bestellingen

Ik heb al meerdere keren besteld, goede keuze met meerdere opties en snelle verzending

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Heel blij, echter was er alsnog gebruikssporen op het scherm te zien

Op de website is aangegeven dat als je en product neemt met 5 sterren, dat er dan aanwezigheid van gebruikssporen is. Echter, deze zouden niet op het scherm zitten. In mijn scherm zit een dikke kras. Verder wel heel tevreden mee. De levering was super snel en het was netjes ingepakt.

Snel verzonden, nette staat

Alles werkt naar behoren. Geen enkele problemen met de producten. Heel tevreden

Lekker nostalgisch spelen

• Nazorg / Garantie

Snelle verzending en goede service!

• Nazorg / Garantie

Snel verzonden en artikelen in goede staat. Ook leuke prijsjes. Ik zal hier zeker opnieuw bestellen.

Hele snelle verzending

Goede games