Nitendo 2 ds xl bijna als nieuw

Ik heb een 2 de hands nitendo 2 ds xl gekocht. Deze ziet eruit als nieuw. En werkt ook als nieuw. De levering was snel en kon opgehaald worden bij een afhaalpunt. Erg handig

Geweldig goede service

Ik had een foutje gemaakt tijdens mijn bestelling, toen ik belde is het gelijk goed geholpen en superlevering!!

Snelle levering, goede prijs

Ik had het spel snel in huis en voldeed aan de beschrijving.

Uitstekend verpakt

Uitstekend verpakt en snel geleverd en correct met de originele doosjes. Fijn dat er zulke goede service wordt geleverd.

Is gwn goed

Fijne ervaring, goede prijzen en vooral makkelijk

• Nazorg / Garantie

Goede site,prima producten en snelle levering.

In één woord super.

uitstekend

lievelingssite voor spelletjes en toebehoren. al verschillende mensen de link doorgestuurd. superservice, snelle levering en de producten altijd in de staat hoe beschreven staat.

Vlot , correct en goedkoop

Je krijgt exacte informatie over waar je bestelling is en wanneer ze zal aankomen. Nadien krijg je je product en is dat ook in perfecte staat. Natuurlijk kon het ook puur geluk geweest zijn maar dat denk ik eerder niet

Goed en fijn bedrijf

Snelle levering voor een mooie prijs

• Nazorg / Garantie

Snelle levering, goede producten. Betrouwbare website!

• Nazorg / Garantie

Alles beter dan verwacht.=)

Bestelen heel makkelijk Levering volgende dag Geen problemen met de artikel

• Nazorg / Garantie

Eerlijke prijs met goede service

2de keer hier besteld eerste keer was 5 jaar terug beide keren snelle levering en producten in schone/nette staat. Beide keren kon ik geen betere winkel/website vinden voor een Wii en 3DS XL voor dezelfde prijs en kwaliteit. Mocht ik in de toekomst nog iets ontbreken dan kom ik zeker terug!

• Nazorg / Garantie

Prima product dat goed is gecontroleerd en weer op de fabrieksinstellingen doorverkocht wordt

Producten Mario 2ds kart 7 en Mario Golf binnen twee dagen ontvangen is brievenbuspost. De producten zijn kwalitatief hoog en kunnen direct worden ingezet op onze Nintendo New 2 DS.XL. Mijn zoon van 7 is er weg van. Vele uren spelplezier voor een redelijke prijs. Hannah

• Nazorg / Garantie

veel keuze en snelle levering

Snel en netjes

Voor de 1ste x een speeltje voor de nintendo ds besteld. Je zal gewoon zeggen dat het nieuw is. Schoon en geen krassen. En de volgende dag al in huis. Blijf hier zeker kopen.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Snelle levering en goede kwaliteit

Goeie service

Snelle service blij mee

geweldig!

snelle levering en exact gekregen wat ik had besteld.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Snelle levering netjes verpakt!

Nette verpakking. Geen beschadigingen. Spel werkt prima. Leuk om te spelen. Korte levels. Leuke denkertjes. Wel een tip. Zou fijn zijn als de spelen gereset geleverd worden. Dat vind ik een kleine kanttekening. Voor de rest prima!!

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Snelle levering zoals beloofd !

Blije zoon met z’n zelfgespaarde nitendo 3Ds xl

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Snelle levering en geweldige spellen!!

Goeie aankoop

Alles werkt en ziet er gaaf uit...

Goede service.

De game werkt prima en was heel snel binnen.

• Nazorg / Garantie

Product prima, retour niet van harte!

Ds hoesje prima👍🏻 Let op, je hebt recht op aankoop+verzendkosten retour zonder reden. Moet je zelf aankaarten 🙄 werd eerst afgepoeierd.

• Nazorg / Garantie

Ik heb zowel mijn 3DS systeem als vele 3DS spellen hier vandaan, allemaal werken ze optimaal zelfs al zijn ze al in gebruik geweest en dat ook nog voor een aardige prijs. Ik ben tot op heden geen enkele probleem tegengekomen en hoop dat jullie verder streven in de markt.

Kerkenbos 1301

6546 BG Nijmegen