Snelle levering mijn zoontje zal straks wel heel blij zijn met de game :)

Top winkel

Super winkel snel geleverd vriendelijk en goed geholpen

Product niet ontvangen

Geen bestelling ontvangen.

Perfecte service!

Op tijd geleverd, en precies zoals de beschrijving is!

• Nazorg / Garantie

mijn bestelling heb ik snel en goed verpakt ontvangen

ik had voor mijn kleinzoon een spel + een Portal besteld en deze zijn keurig verpakt en in goede staat geleverd.

• Nazorg / Garantie

Tweedehands alsof het eerstehands is.

Bij bestelling van een tweedehands product maak ik me vaak zorgen. Wat als er iets mis mee is dat ik niet direct zie? Met de goedkope garantie van Goohoo hoef ik me daar geen zorgen over te maken. Daarnaast is het net zo makkelijk te bestellen als bij een webwinkel die alleen maar nieuwe producten verkoopt. De service heb ik, gelukkig, nog niet nodig gehad. Maar als mijn ervaring tot nu toe een indicatie is, zal die ook wel top zijn! 😀

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Tijdens het Firstlook festival twee games bij de stand gekocht. Hoesjes zagen er nog goed uit en erg tevreden met mijn aankoop. Erg netjes dat er nog een mail met gegevens van aankoop gestuurd wordt.

• Snelheid / Levertijd N.v.t.

super goede ervaring

een prachtig mooie 3 ds voor onze ( autistische) zoon Hij heeft er heel veel aan! Helaas is het tasje al stuk maar dat mag de pret niet deren hoe blij hij met de 3DS is

• Nazorg / Garantie

een prima Nitendo DS ontvangen ! ziet er als NIEUW uit !

onze oude Nitendo DS heeft een kapotte batterij (oplaad probleem) , wij willen graag een nieuwe c.q. ander. Deze hebben wij op internet gevonden, en dat is het proberen waard, bestelling gedaan en betaald, na 3 dagen is hij bij ons tuis bezorgd......... de Nitendo DS lijkt als nieuw! en was opgeladen ! konden direct er mee "spelen" .........kort om... perfect !

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Duidelijke website, goede producten en prima bezorging!

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Zoals beloofd: zo goed als nieuw product en snel bezorgd

Het product zag er uit als nieuw. Was verder nergens meer te krijgen. Bezorging was erg snel. Zeer tevreden!

blij met de aankoop

alles netjes bezorgd...Nintendo 3 de xl zag er gloedje nieuw uit. blij met deze aankoop.

positief zoals gewoonlijk

zoals vorige keren alles prima en aan te raden.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Goed contact met goede kwaliteit

Ik heb de bestelling bijna altijd gewoon binnen op de verwachte dag, Ik heb 1 keertje gehad waarbij hij nog bijbesteld moest worden en dus een weekje later kwam, maar ik had constant contact met Goohoo via Whatsapp en de game is veillig aangekomen. De kwaliteit is zoals altijd bij Goohoo, merkelijk 2dehands maar werkt perfect en heb je bijna niet door. Ik blijf zeker een vaste klant!

Uitstekend!

Snelle versturing, bezorging en de games zijn in goede staat inclusief de hoesjes

• Nazorg / Garantie

Prima service, alles staat duidelijk beschreven op de website, geen verrassiningen.

Goed, maar kan beter.

Ik kreeg mijn pakketje binnen de aangegeven levertijd (2-4) dagen binnen. Het pakketje was in een bubbel envelop geleverd. De game had een paar kleine deukjes in het karton, wat jammer is. Het was echter miniem en valt niet zo op het blote oog op.

Goed, maar kan beter.

Best wel goes

Gewoon prime goals gewenst

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Snelle levering en correcte levering.dus zeer tevreden

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Net spel, binnen twee dagen in huis

Her spel dat ik heb ontvangen is erg netjes en compleet, helaas duurde de verzending langer dan verwacht.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Op tijd geleverd. Dus dik tevreden

Goede nette producten

Twee keer een nintendo 3ds xl besteld en beide in prima staat. Ben erg tevreden. Mijn kinderen hebben het van hun eigen spaargeld gekocht, fijn dat ze voldoende kwaliteit krijgen voor die prijs. Ook leren ze dat 2e hands prima is en dat vind ik belangrijk in deze wegwerpmaatshappij.

Erg goed

Goedkope prijzen, (vaak) snelle bezorging, netjes onderhouden en ingepakte producten. Beste tweedehands webshop voor games.

• Nazorg / Garantie

Snel bezorg en de staat van het product is netjes

Het product werd snel bezorgt en is in een prima staat geleverd

Kerkenbos 1301

6546 BG Nijmegen