Pluspunten

Op site snel uitgezocht en besteld. Snel geleverd en goed verpakt. Was niet te zien dat het een gebruikt product betrof. Volgende keer eerst hier kijken.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Lever daadwerkelijk de producten die besteld worden om te beginnen. Ik heb niets ontvangen na bestelling. Bedrijf geeft de schuld aan PostNL. Ik heb al minstens 10 jaar geen problemen gehad met briefpost, alleen bij dit bedrijf wel. Mijn oordeel over dit bedrijf is: oplichters. Vermijden.

Pluspunten

Levertijd was zoals op de site vermeld, niks op aan te merken. Ik had een Nintendo DSi en een spel gekocht, ze waren goed verpakt. Ook kreeg ik er onverwachts een hoesje voor mijn Nintendo bij, omdat het een product was dat ze eigenlijk niet konden verkopen. Dit stond vermeld op een kaartje dat ze mee stuurden, waarop stond dat ze daarom soms zoiets meesturen om er toch iemand blij mee te maken. Dat was een leuke toevoeging waar ik niet op had gerekend. Duidelijke mails bij bevestiging van betaling en verzending, helemaal prima. De DS en het spel zijn trouwens in goede staat en werken perfect. Zeker aan te raden!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Snel geleverd, goede en duidelijke correspondentie.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

- Snelle levering - Snelle reactie op vragen - Prima producten voor een mooie prijs - We kregen zelfs nog wat extra's erbij, omdat dit niet meer verkocht kon worden maar te goed was om weg te gooien! Super!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle bezorging,men levert wat er wordt gezegd. Alles in top conditie.

Eventueel iets betere verpakking kwa verzending een bubbel enveloppe vind ik nogal risicovol voor een duur apparaat.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Vlotte afwerking

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik bestel regelmatig wat voor mn zoon en dan is hij heel blij dat het er de volgende dag al is.

Pluspunten

Super goed bedrijf. Hele snelle levering ( 1 dag) Communicatie is echt top. 3ds gekocht ,ziet eruit als nieuw. Zeer goed bedrijf ,echt een aanrader.

Geen. Gewoon zo doorgaan.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Perfect! Goede kwaliteit producten en snelle levertijd!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snel, goede levering

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

snelle levering duidelijkheid over producten

aanbevelingen als je iets besteld wat je ook kan bestellen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle keurige levering, top

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

super

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Over het bedrijf zelf ben ik tevreden. De website is duidelijk en overzichtelijk. Informatie is helder hierdoor kon mijn zoontje een goede keuze maken mbt het product. Het product is keurig op tijd verzonden aan DHl en volgens planning tussen 11:00u en 15:00u de volgende dag worden geleverd. Echter de bezorger verschijnt niet en geeft precies na 15:00 uur aan dat ontvanger niet thuis is. Klinklare leugen. Bezorger is niet eens in de straat geweest. Vanaf 14:00 regelmatig naar buiten gekeken waar de bezorger blijft. Mijn zoontje keek vanaf moment van de bestelling reikhalzend uit tot het moment dat hij zijn nintendo 3dsxl in ontvangst kon nemen. Waar hij al zi lang voor heeft gespaard. Dan komt de bezorger niet en beweerd dat wij niet thuis zijn. Meteen DHl gebeld. Echter eerstvolgende bezorgdag was pas maandag.. Het product zelf werkt prima, ziet er zo goed als nieuw uit en mijn zoontje is er zeer blij mee.

Betere bezorgservice

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijne en snelle levering. used console ziet er super goed uit.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

De produkten worden geleverd zoals beloofd en als je bij vragen de klantservice belt word je gelijk geholpen.

Nvt

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Wat een overzichtelijke en duidelijke site. Onze zoon van 10 kon alles zelf uitzoeken en bekijken. Wij hoefden alleen te betalen.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Goede service jongens snelle actie in de shop ga zo door.

Kerkenbos 1301

6546 BG Nijmegen