De goed werkende fames zijn keurig op tijd bezorgt en helemaal netjes volgens advertentie geleverd.
Het duurde wel behoorlijk lang voordat ik de bestelling ontving, maar ik denk dat dat aan het postbedrijf/de kerstdrukte daar lag en niet aan GooNintendo (die hadden het namelijk keurig volgende werkdag verzonden). Toen ik contact opnam met de klantenservice kreeg ik in eerste instantie niet meteen reactie via de mail, maar toen ik belde was de jongen wel heel vriendelijk en hij dacht goed mee. Het product zelf was verder goed en goed verpakt.
Precies ontvangen zoals het in de omschrijving staat beschreven. Beter dan ik had verwacht veel dank.
Ik ben heel tevreden. Het pakketje kwam netjes en snel aan! Ik zou zo weer een nieuw spel bestellen.
op de nintendo op zich is niets aan te merken, maar de batterij is gauw leeg en dan moet je hem eerst weer opladen en dat is vervelend
Simpelweg de beste van Nederland. Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs. Ook de service is prime. Toen ik ze belde met een vraag werd ik direct geholpen en ontving ik een goed antwoord. Ze hebben een mooi en divers aanbod, en de levering gebeurt snel.
Je krijgt meteen een email, dezelfde dag of de dag erna verzenden ze het meteen! Echt heel erg snel geleverd! Plus het ds spel werkt goed en ik was echt specifiek aan het zoeken naar dit spel. Ik ben heel erg blij!
Goede, snelle bestelling en levering van een goed werkend product
Ik heb hier 2 spellen besteld, volgende dag kwamen ze al per post binnen. Ik ben heel tevreden!
Pakketje was ook nog eens snel geleverd!
Goed apparaat voor weinig geld
Heb een Nitendo Ds besteld deze was al de volgende dag geleverd goed verpakt en erg netjes. Top
Goede levering De spellen zijn dik in orde
3ds Game snel geleverd en in nette staat voor tweedehands. Het is goedkoper, en je bent ook nog eens duurzaam bezig!
Goede kwaliteit en een snelle levering. Een dikke aanrader!
Heb rond 9 augustus een ds2 game besteld voor me neefje en hij is nog steeds niet binnen. Na 10 dagen kreeg ik ook een dom mailtje van “het was zoekgeraakt in de post. Dit corrigeren kan 5 dagen duren. Bestel hier niet.
De case is als nieuw en werd geel snel verzonden.
Alles ging goed en kwam snel binnen
Ik ben heel tevreden met de geleverde service van GooNintendo3DS. Mijn enig kritische puntje is, dat ik na het plaatsen van de bestelling een bevestigingsmail had willen ontvangen, ik was nl. even in onzekerheid of de bestelling was gelukt. Maar verder alles keurig afgehandeld.
De bestelling werd snel geleverd, volgens het aangegeven tijdsbestek. De Nintendo 3dsXL ziet er goed uit, zonder zichtbare beschadigingen. Hij werkt ook goed.
Console was snel en netjes geleverd, heel blij mee! Ga zeker hier weer bestellen in de toekomst!
Bestelde nitendo was goed. Klopte met de info die er bij staat Dochter heeft er veel plezier van
Kerkenbos 1301
6546 BG Nijmegen