Prima ervaring

Voldoet aan de omschrijving en was snel geleverd.

Geweldige kwaliteit!

Voor een gebruikt product was de kwaliteit echt goed, alsof het nieuw was (wel zonder originele doos, niet dat ik anders verwacht had)! De vijf sterren die de kwaliteit van de New 2DS aangaven waren verdient. Niks is perfect, dus geen 10/10, maar dat is het alleen maar omdat het beschermcase die ik er bij had besteld te groot was (hier was geen optie of preview voor) en dat haalt wat weg van de compactheid waar de DS-lijn zo bekend om staat. Ook de oplader kabel was nog al gekreukt, maar werkt verder perfect.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Is in goede staat werk perfect

• Nazorg / Garantie

Ik ben erg tevreden. De omschrijving van de producten is helemaal goed. Het product was uiteindelijk nog beter als ik had verwacht. Wanneer ik geen ervaring heb met een webshop vind ik het zelf prettiger om "achteraf" te betalen. Deze optie was er ook. Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden. Uiteindelijk is dit allemaal extra service en gaat het om de artikelen en hier ben ik heel tevreden over. Ze zien er keurig uit en werken prima. In de toekomst zou deze site mijn eerste keuze zijn voor een bestelling. Een aanrader dus.

Snelle verzorging, net product

Ik ben best tevreden

Ik heb precies gekregen waarvoor ik betaald had. De staat van de 2ds is vrij goed, naast een hele boel krasjes en een heel klein horizontaal streep op het beeld, maar in het algemeen makat dat niet veel uit. Ik ben blij met mijn aankoop

• Nazorg / Garantie

Ik ben er blij mee met jullie goede service, alles is goed te vinden

• Nazorg / Garantie

Goede service en snel bezorgd

Bestellingen gaan vlug.

Heb goede ervaringen met goohoo.nl ze hebben een ruim assortiment aan games. En bestelde games komen snel ter plaatse. Ik heb mijn gamesite gevonden hier. A Blaazer.

Geen onverwachtheden

Ik bestelde een tweedehands Nintendo DS lite. Het toestel is zoals verwacht met aanvaardbare gebruikssporen, wat GooNintendo ook aangaf op hun website. De bestelling werd snel en goed verpakt geleverd.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Netjes op tijd geleverd, duidelijke mails, goed verpakt.

• Nazorg / Garantie

Goede webshop, duidelijk en goede prijzen. Snel verzonden en goed verpakt. Aanrader!

Super service. Dik tevreden

Dik tevreden

In eerste instantie zelf verkeerd artikel besteld, daarna ruiling. Nieuw artikel snel geleverd! Top!

"Vijf sterren" DSi XL vol met gebruikssporen

Ik bestelde een DSi XL gemarkeerd als vijf sterren waarbij staat: "Consoles met 5 sterren zijn visueel in uitstekende staat. Het scherm is nagenoeg krasvrij en heeft geen tot zeer lichte gebruikssporen op de behuizing." Ik kreeg een DSi XL binnen met: - De top van de behuizing VOL met kleine krasjes - Een enorme lelijke kras midden in het bovenscherm en nog een kras ernaast die zelfs zichtbaar is met de console aan - Verf weg op de randen van de behuizing van het bovenste scherm - Een start knop die raar aanvoelt wanneer je het indrukt

Balen

Nintendo besteld, bleek zonder laadkabel. Dus nabesteld, niet de juiste geleverd. M.i. weinig feeling met wat men doet, anders had ik nu niet weer een ander moeten regelen. Balen dus

meevaller

leuke spellen die ik van jullie heb ontvangen,ze werkten ook naar behore.alleen n beetje moeilijk om te spelen anders is er ook niets aan,

Top! Snel goedkoop en vriendelijk

Fijne website en makkelijk te bereiken als je zelf wat fout hebt gedaan. Levering erg snel en netjes !

Helaas niet tevreden

Tweedehands spel gekocht dat helaas maar een dag heeft gewerkt, daarna werd de kaart niet meer aanvaard ....

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Leuke spellen voor een leuke prijs

Fijne webwinkel ervaring. Snel bezorg

Super blij

Ik heb een Nintendo 3ds besteld en kwam netjes en optijd binnen ondanks dat het in kerst periode was nogsteeds optijd. Met alles heel tevreden ik ga hier vaker winkelen.

Fijn aanbod snel geleverd

Goed aanbod qua spellen en snel geleverd!

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Goede levering, goede service, goed contact!

Zeer tevreden!

Op GooHoo kun je rekenen. Top service

Hier koop ik graag leuke spellen voor mn zoon. De klantenservice reageert snel indien er iets is. Als je vragen hebt. Ik beveel jullie zeker aan

Gewoonweg fantastisch

Vriendelijk personeel en vrij snel bezorgd super tevreden

Kerkenbos 1301

6546 BG Nijmegen