Zeer goede service. Snelle levering . Alles naar wens .
Ik heb een Nintendo DS gekocht in 4 sterren staat. Zoals beschreven thuis gekregen met weinig to geen beschadigingen. Ik ben er heel blij mee en zal zeker andere bestellingen plaatsen.
Expres wat extra betaald voor de mooiste uitvoering van de 2DS die we gekozen hadden en het voldeed precies aan de verwachtingen!
Super snelle levering. Keurige tweedehands nitendo3ds .helemaal top. Ik ga hier zeker meer spellen kopen
Het bezorgen ging goed en toen ik het niet wilde toen ging het terug sturen ook heel makkelijk
Slechte klantenservice na 7 mails 1 reactie gehad waar ze niet verder op ingegaan zijn Wilde mijn bestelling anuleren maar dat kan niet omdat ik geen reactie krijg... €120,- kwijt in ruil voor een stel kapotte producten
Beste Thimo, Bedankt voor je review. Wij hebben dit voor je nagekeken maar alle mailconversatie welke met onze klantenservice is geweest, is netjes beantwoord en alle gestelde vragen zijn binnen een dag beantwoord. Zou je kunnen toelichten om welke vraag het precies gaat? Wij helpen je graag verder. Verder zien wij je retourzending graag tegemoet en zullen wij je bestelling als zichttermijn verwerken zoals je hebt gevraagd. Wij horen graag van je! Met vriendelijke groet, GooHoo
Ik heb een 3DS XL gekocht en ben uitermate tevreden. Géén gebruikssporen, alsof hij nieuw is. Hij was ook reeds gemod met de laatste custom firmware en het besturingssysteem zelf was ook up to date. Ik ga hier zeker nog kopen!
Producten in heel goede staat, snelle levering.
Goed geregelt
Hij doet het goed
Tevreden over de aankoop en de snelheid van levering. Mooie aanbieding ! Een minpuntje was dat de game niet gereset was en aan het begin begin. Hij startten waar de vorige eigenaar was gestopt. Kostte wat moeite om goed te krijgen.
Goede garantie, snelle levertijd, top kwaliteit spullen.
Jammer dat de boekjes er niet bij zaten alleen dat is een klein detail voor de rest top service
Super shop met een uitgebreide collectie aan 2dehands games. Perfect verpakt en snelle verzending. Aanraderi
Makkelijk en eenvoudig om een bestelling te plaatsen. Snelle verzending.
Spellen eenvoudig te bestellen, en snel geleverd,
Het assortiment is goed met duidelijke omschrijvingen. Snelle levering ook. Ik kom zeker terug.
k kreeg mijn 3ds netjes binnen met alle spulletjes die k heb bijgekocht en de 3ds zag er zo goed als nieuw uit met 5 sterren.
Hij doet het supers goed Ben er heel tevreden over ben er blij mee
Snelle levering, games in mooie staat!
Goede prijs, product en service
Snelle, keurige levering. Goede prijs en kwaliteit.
Naast een ps2 game die te beschadigt was om ver in het spel to komen, heb ik veel aankopen hier gedaan en is het voor nu een goede en betrouwbare site.
Kerkenbos 1301
6546 BG Nijmegen