Ongehoord

Ik had een probleem met een controller. Ik voelde me door de support ongehoord en niet geholpen. Erg jammer.

materiaal en levering top

Alles op tijd geleverd werkt allemaal

• Nazorg / Garantie

heb al veel besteld en ben zeer tevreden

• Nazorg / Garantie

makkelijk, snel en goede kwaliteit

Ik heb 6 ps2 spellen gekocht en ben erg tevreden met de kwaliteit en snelle levering

Toppie

Alles zeer snel geleverd, en voor een goede prijs.

Ik ben heel tevreden

Ik heb verschillende keren bij goohoo besteld. Altijd snel en goed geleverd en alles werkte ook perfect, met andere woorden Perfecte keus

• Nazorg / Garantie

Zeer goed, maar kan nog beter

1 verbeterpunt. Omschrijving uitbreiden zoals sces/sles/platinum

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Spellen kwamen in goede staat toe en zeer snelle levering

Zeer uitgebreid aanbod

Een zeer uitgebreid aanbod! Eindelijk een spelletje gevonden dat bijna nergens meer te verkrijgen is (PS2) snelle levering.

Ben heel tevreden

Bestelling binnen zoals verwacht. Producten waren heel netjes. Ben zeer tevreden.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Goede dag Super alles compleet, goed verpakt en snel bezorgd. :-). Top Vriendelijke groet Anita

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Alles top in orde geleverd

Snelle levertijd,goede kwaliteit producten

Vreemd

Spel werd incompleet verkocht terwijl het compleet werd aangeboden waneer je contact opneemt doen ze alsof hun neus bloed en willen ze niet helpen met steeds dezelfde antwoord.Hele matige service.Stond nergens bij dat het spel geen boekje had.Je bent gewoon een nummertje voor hun

goed en handige site

kreeg me bestelling snel en goed binnen erg blij mee, als ik weer iets nodig heb weet ik de site die goede service geeft. dankjewel

Erg goede service!

De klantenservice is erg attent en reageert snel. Daarnaast bieden ze ook gepaste oplossingen als er iets aan de hand is. De 5 sterren zeker verdiend!

• Nazorg / Garantie

Ik heb geprobeerd een game te retourneren, maar kreeg geen reactie terug binnen het retour termijn.

Ik had een ps2 besteld, deze kwam zwaar beschadigd binnen. Ik had geen mogelijkheid om hem uit te proberen (het was een cadeautje), dus ik wou het retouneren. Ondertussen hebben we het spel kunnen testen en hij werkt, maar dit had ook vervelend uit kunnen pakken. Ik denk niet dat ik hier nog iets bestel, omdat ik het risico niet wil lopen dat ik het niet kan retouneren.

• Nazorg / Garantie

Zeer tevreden van vlotte afhandeling en snelle levering.

Zeer blij dat ik nog een nieuwe ps2 controller bij jullie vond. Nieuw in originele verpakking, werkt perfect en snel en correct verwerkt en geleverd!

goede, vlotte service

geleverde producten tijdig aankgekregen en waren als beschreven

• Nazorg / Garantie

Snelle levering. Goed verpakt, erg netjes de producten

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Kreeg een ander product maar is goed opgelost

Topservice

Perfecte service

Na bestelling contact gehad met iemand en heel goed geholpen. Ik bestel nergens anders meer. Top service

• Nazorg / Garantie

Prima produkt voor redelijke prijs

PS2 spelletjes besteld. Snel ontvangen en in goede staat voor dat geld

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Wat een ongelofelijk kut bedrijf

Echt drama dit bedrijf! Zeker je geld en tijd hier niet aan verspillen. Ik stuur al maanden berichten naar dit bedrijf. Helaas vinden zij het niet belangrijk om te reageren. De kans is groot dat dit komt omdat het product teruggestuurd moet worden. Doei geld kan je wel zeggen. Geef hier geen euro uit. En doe goed onderzoek of er niet meerdere bedrijven onder vallen!! Oplichters wat betreft de klantenservice. Enige positieve was de verzending..... jammer jammer. Geniet van het krijgen van 1 ster. Al verdien je er geen.! Prutsers. Ik hoef ook geen reactie meer op mijn mail! Ben er klaar mee.

• Snelheid / Levertijd N.v.t.

Zeer goede kwaliteit PS2 games

Bijna geen krassen en alles werkt perfect!

Jeugd herinnering

Heb weer met vrienden met de gamecube controllers super smash bros kunnen spelen. Joystick werkt perfect!

Kerkenbos 1301

6546 BG Nijmegen