Games waren snel geleverd! Heb extra betaald om kras vrije spellen te krijgen en het ziet er super uit!

Echt helemaal fantastisch!

Echt heel goed!

Prima 2e hands game controllers

Goed werkend en net van uiterlijk. Heel tevreden.

• Nazorg / Garantie

Toen ik een ps2 kocht kocht ik er gelijk een paar games bij waar onder andere gta 3 is. Gta 3 was een beetje bekrast wat heel jammer is maar de klantenservice had me geholpen door de game terug te nemen en het te schuren en te hopen, hij werkte helaas toen niet. Daarna hadden ze me een nieuwe gta 3 game gestuurd helemaal gratis wat geweldig was. Hij werkt nu ook en kan er lekker mee spelen.

Betaalbare spellen

Leuke betaalbare spellen en snel geleverd.

Zeer snelle levering

• Nazorg / Garantie

Het spel was helemaal krasvrij. Zoals ik vroeg. Boekje zat nog in het doosje. En het ps2 dualshock 1 controler lijkte wel zo goed als nieuw. En werkt perfect. Levering was echt binnen 3 dagen. Top voor als weer graag op je ps2 wil spelen. Maar je graag een andere game wil speleb. Of andere controler wilt.

Snelle en nette aflevering

Mijn eerste keer dat ik hier bestelde en ben tot nu toe zeer tevreden

Gewoon goed

Topservice levert deze webshop. Producten voor een goede prijs en wordt goed verpakt verstuurd.

Erg goede winkel

Heb echt al zoveel gekocht bij Goohoo. Koop nooit meer consoles nieuw, echt zonde van het gelf aangezien de kwaliteit in deze winkel gewoon hetzelfde is. Tweedehands games kunnen geslepen worden zodat ze weer als nieuw spelen. Gewoon echt een top zaak.

• Nazorg / Garantie

Een goede en betrouwbare site.

Ik wou een leuke ps2 game halen met controller om terug te kijken of het nog leuk was enz. Ik zag deze site en wist niet zeker of het betrouwbaar was. Maar toen ik alles had besteld kreeg ik keurig een mail met al me betalinggegevens en alles ging er soepel. Ik kon hun ook nog eventueel bellen of appen voor vragen. Alles ging goed en heb de game ontvangen en heb er zeker geen spijt van!! Deze site is zeker aan te raden!!!!!

Helemaal geweldig

De levering van de game is super snel De game zelf is van uitstekende kwaliteit Goede service Mooie voordelige prijzen Een echte aanrader

Prima product,snel ontvangen.

Heb een ps 1 memorycard gekocht,kan niet aan het product zien of het nieuw of gebruikt is. Werkt perfect. Goed product voor een mooi prijsje. Na 2 dagen al in huis. Echt top!

Top website

Al een tijdje bestel ik met plezier ps2games, om mijn verzameling te vergroten.Er is een goede prijs/kwaliteit verhouding, de site is erg duidelijk en goed.

Altijd uitstekend !

Spellen zijn goed( 2de hands spellen functioneren prima), service goed, levertijd goed, eventuele fouten worden gratis hersteld, in mijn ervaring. Is wat duurder dan andere sites, bv, FFX was de helft goedkoper op andere sites, maar ik betaal liever wat extra voor de goede service! Ik raad deze site aan voor v.n. als je 2de hands ps2 games etc wilt aanschaffen.

• Nazorg / Garantie

Dat een klant nog zo een spelletjes Kan vinden bij jullie is zeer tof. En wat nog goed is de prijs is zeer goed doe zo verder. Alvast bedankt .

• Nazorg / Garantie

Prima winkel en makkelijk bestellen.

Ik had een specifiek spel nodig en kwam er direkt bij terecht. De site is simpel en goed, hou het zo! Het enige minpuntje is het gebruik van post-nl als enige transporteur, waardoor bij drukte het pakketje later komt, in dit geval na de kerst in plaats van ervoor..

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Super bedrijf! Veel keus, snelle levering en vriendelijke klantenservice!

Zeer snel geleverd! Zeer content

• Nazorg / Garantie

Snelle levering, zelfs met feestdagen

Product was snel bezorgd, zelfs met de feestdagen en Corona. Alleen was de foto van het product op de site anders dan het product in het echt. Het werkt even goed, maar dat was wel even jammer.

plezierig winkelen

ruime keuze prijs kwaliteit en snelle levering Prima online winkelen bij Goo Hoo

Uiterst tevreden.

De ontvangen PS2 spel ziet er zo zuiver uit dat het niet tweedehands lijkt. Complimenten.

• Nazorg / Garantie

Product snel geleverd en goede service.

Laatst heb ik een controller + een spel gekocht. Deze had ik in no-time binnen. Helaas functioneerde de joystick van de controller niet optimaal. Na dit aangegeven te hebben via de mail. Had ik nog binnen het uur een nette reactie. Een nieuwe controller is onderweg. Goede service.

• Nazorg / Garantie

Goede levering van een leuk spel!

Het was een goed bestelproces, snelle levering en een goede kwaliteit van de DVD. Nu aan het genieten!

Kerkenbos 1301

6546 BG Nijmegen