Snelle levering, keurige spellen

Bestelling snel geleverd. Goed verpakt. Spellen waren als nieuw.

Supergoed!

Bestelling netjes verpakt en volgende dag in de brievenbus.Top!

• Nazorg / Garantie

De game werkt, maar niet volledig

Heb de game gespeeld, werkt redelijk maar er zitten toch een aantal krassen op de disc.

• Nazorg / Garantie

Delivered within a day. Worked perfectly. Excellent quality, no drama at all. Highly recommend PS2GameShop!!! Many thanks to you.

Uitstekende service

Prijzen zijn perfect, sommige games zijn lekker goedkoop en een goeie optie voor een gepolijste game en game zonder hoes. Delivery is meestal 2 dagen en dat is echt super goed. Kan niet klagen.

Aanrader

Goede prijs kwaliteit en snelle levering

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Mijn ervaring met playstation spel

Mijn ervaring hier is fantaties ik zou veel keren bestelen bij hun hun zijn superrr snel en goeie dingen zonder kapot te zijn en zo dus ik raad iedereen aan

Helemaal top!

Vanwege nostalgie weer een PS2 gekocht incl games en accessoires. Alles is zeer snel en netjes bezorgd en alles is in prima staat, zoals geadverteerd. Ik ga direct nog wat games bestellen!

• Nazorg / Garantie

Zeer veel krassen op de disks

De staat van de Disks zijn volgends de omschrijving op de site “goed” maar 5 van de 8 zijn ronduit slecht, en 1 van de games is zelfs helemaal niet afspeelbaar

Super !

Goede servers en snel binnen

• Nazorg / Garantie

Alle 5 games in een keer ontvangen en geen kras te zien zoals ik het verwachte. 10/10

Binnen 24 uur geleverd,prima CD's

Heb voor de eerste keer bij dit bedrijf besteld ze maken waar wat wordt beweerd. Snelle levering en goede kwaliteit.

• Nazorg / Garantie

Goeie service en ook terugkoppeling bij vragen via de mail.

Goeie service, snelle nette terugkoppeling bij vragen via de mail. Duidelijke beargumentatie over de telefoon bij vragen/opmerkingen.

IK BEN HEEL TE VREDEN

HET WAS SNEL BIJ MIJ THUIS DAN IK SNEL KON SPELEN LEUKE ERVARING

ps 2 games besteld

de ps2 games die ik heb besteld zijn allemaal keurig geleverd. helaas niet allemaal met boekje(manual) maar dat staat ook op de site aangegeven. de gratis ps2 memorycard zat er niet bij (tegenvaller)

Top webshop

Ik krijg mijn bestellingen altijd 1 dag nadat ik het koop. Als er iets mis is word ik netjes geholpen. Echt een top webshop.

• Nazorg / Garantie

Ik kocht de camera en die is goed scherp en doet het erg goed op mijn PS2. Het spel wat erbij komt is wel wat oud maar wel een oké spelletje.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Zeer snel geleverd en prima prijs. Bestelde controller werkte perfect, geen klachten. Super!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, fijne en goede klantenservice, groot assortiment, geen vervelende beschadigingen naast de normale gebruiks-sporen (heb ongeveer 40+ games besteld hier).

(klein puntje, en zal mischien de enige zijn die dit graag zou zien) Het zou fijn zijn als je op de website een spel wilt toevoegen aan je winkelwagen, dat je dat kunt doen zonder eerst naar het product te gaan (nieuwe pagina) maar dat je gewoon een knop gelijk al naast het product hebt met bijv. "toevoegen aan winkelwagen" aangezien dit makkelijker is als je een hoop games tegelijk wilt bestellen. Klein puntje, maarja, er is altijd ruimte voor verbetering. :)

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

goed op de hoogte gehouden en snelle levering

geen idee

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ging goes

Niks

Kerkenbos 1301