Snelle levering,spel prima

Het 1e spel van de Sims ps2 gekocht en zag er prima uit,doet het goed en de levering was snel.top!

Heb e al enorm genoten

• Nazorg / Garantie

rapide, fiable et efficace.

Grâce à vous, je peux partager les jeux de mon enfance avec mon fils.

Snelle goede service

Besteld, 2 dagen later ontvangen. In goede staat.

• Nazorg / Garantie

Goede kwaliteit en mooie prijs voor de games. Snelle levering en duidelijke track en trace.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Altijd goede producten en service

Ik bestel vaker bij GooHoo, niet alleen voor de PS2. Elke keer zijn het uitstekende producten en is de service super.

werkt goed!

ik had sims 2 gekocht en hij werkt goed :)

Te duur

Te duur en incompleet ,ik raad aan eerst verder te kijken bol com bijvoorbeeld.

Nostalgie

Ouwe herinneren ophalen dankzij jullie dankjewel, alles doet het goed en de service ook ! Nieuwe klant erbij Bedankt gr Ari

Ruime keus, snelle levering

Ruime keus, snelle levering

Top fast

Super fast delivery and good quality

• Nazorg / Garantie

Alles ging zoals verwacht. De kwaliteit was ook zoals aangegeven. Voor de rest geen bijzonderheden.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Snelle levering en uitstekend materiaal . Zo goed als nieuw!

• Nazorg / Garantie

Duidelijke site met genoeg keuze.

Ze hebben veel keuze in games, accesoires die ik nog nodig had. Het zijn wel tweedehandse games maar uiteindelijk is dit goed voor je eigen beurs ook de milieuvriendelijk is beter dan uiteraard nieuwe games produceren. Ze komen uiteraard met wat krasjes maar hey je kan ze eventueel nog ergens laten polijsten als het echt moet.

• Nazorg / Garantie

Goede service en hadden precies wat ik zocht.

Service is goed . Prijs kwaliteit prima. Snelle levering. Adviseer mijn kennissen deze shop.

• Nazorg / Garantie

Snel, top verpakt en goed werkend

Snelle levering, mooie kwaliteit en goed en stevig verpakt. We hebben er veel lol van!

Goede controllers

Goede controllers batterijen erin en spelen maar.

Erg goed

Allie’s is goed

• Nazorg / Garantie

Netjes en op tijd geleverd

We hebben een oud spel besteld voor de ps2. Mooi op tijd geleverd en het spel deed het gewoon goed, leuk cadeau!

Spannend

Het is altijd wel eens tof om een verrassing te krijgen. Soms is het fijne verrassing. Soms minder. Zelf heb ik een aantal games gekregen dat ik niet graag speel, maar dat hoort erbij. De fun van het hele is dat je niet weet wat er komt. Dus hoewel niet alles even tof is, geef ik deze ervaring een 9/10 vanwege het spannend gevoel.

Top service.

Ik heb de producten ontvangen zoals zij waren omschreven op de website. Prima dus!

Top Shop!!

Echt correcte/proffessionele Shop…toen ik met mijn laatste bestelling moest vaststellen dat er 1 game tussen zat die ik niet had besteld en ik dit de shop liet weten, was reactie erop zeer correct. Ik mocht die ene game houden en spontaan werd het geld voor die verkeerde game ook nog teruggestort. Dank u voor deze correcte afhandeling, een voorbeeld voor velen!!

Kerkenbos 1301

6546 BG Nijmegen