Pluspunten

Makkelijk te vinden. Snelle levering. Ik vond 10,50 voor een spel dat ik graag had (SSX3 voor de Playstation 2) niet duur. Ik had niet verwacht zo'n oud spel nog zo makkelijk aan te komen.

Pluspunten

Na ontvangen defecte PS2 een werkende retour ontvangen. Prima geregeld.

Beter testen van gebruikte PS2 aangezien dit probleem vaak voorkomt bij de Slim versie..

Pluspunten

Goede klantenservice, overzichtelijke website

voor het opsturen, kijken of de juiste disc in het hoesje zit

Pluspunten

makkelijke en snelle service

controleer je 2de hands producten of ze werken voor je ze verstuurt

Pluspunten

Snelle afhandeling na bestelling. De zelfde dag nog verzonden. Ook snelle reactie na fout in bestelling en goed opgelost. Zeker een aanrader.

Pluspunten

Het is makkelijk om producten te bestellen en ze zijn snel en in goede orde binnen. Ik zou zo weer bestellen via deze wenste.

Pluspunten

Heb een ps2 plus een paar games besteld en alles werkt prima..me neefje wil er ook graag 1 dus ik bestel er nog 1 .top wat jullie doen en ga zo door

Pluspunten

Goede service, snel antwoord via de mail en snelle levering.

Tnt voor mij geen.

Kerkenbos 1301