Echt correcte/proffessionele Shop…toen ik met mijn laatste bestelling moest vaststellen dat er 1 game tussen zat die ik niet had besteld en ik dit de shop liet weten, was reactie erop zeer correct. Ik mocht die ene game houden en spontaan werd het geld voor die verkeerde game ook nog teruggestort. Dank u voor deze correcte afhandeling, een voorbeeld voor velen!!
Ik heb een ps2 en ik hou ervan om oude games op te spelen, af en toe koop ik wel eens een nieuw spel of een nieuwe accesory en ben altijd blij met de kwaliteit.
Voor een tweedehands game was de game nog in topstaat!:)
Zoals ik gewend ben van GooHoo, is alles weer prima in orde. Bij de set werd een third party controller geleverd, die niet werkte met het spel dat ik er los bij gekocht had. Even dacht ik daarom dat ik een PS1 controller had gekregen bij m'n PS2. Dat is niet zo, werd duidelijk na goed overleg met GooHoo, maar helaas kan ik dit spel niet met de meegeleverde controller spelen. Inmiddels heb ik meer spellen voor PS2 en daarbij werkt de controller wel. Inmiddels heb ik er een tweede controller bij (want samen spelen is nog leuker) en die werkt wel met dit ene spel. Verder alles helemaal top, console ziet er heel mooi uit.
Een super snelle levering en goeie prijs en kwaliteit. TOP.
Goed en succesvol
Playstation 2 besteld doet het perfect en leek wel nieuw. Kan eindelijk al mijn oude games weer spelen. Aanrader!
Een toffe webshop met ruim aanbod, ontzettend scherpe prijzen en service waar je blij van wordt! Levert naar verwachting en zorgen ervoor dat jij weer even de nostalgie van de spellen uit je jeugd kan herbeleven!
Ik was tevreden over de bestelling. Het is super snel afgehandeld en verzonden. Alles was goed verpakt zodat het zonder krassen of beschadigingen aankwam en alles werkt naar behoren. Het enige dat beter kan voor mij is dat er op de website niet aangegeven staat of games met oorspronkelijke handleiding en verpakking worden geleverd. Nu is het gokken, liever zou ik het vooraf willen weten zodat ik een betere afweging kan maken of ik iets de prijs waard vind. Verder raad ik zeker iedereen aan om hier te bestellen.
De bestelling kwam netjes aan. Geen klachten. Ik vind het ook belangrijk om een opmerking bij je betelling te kunnen geven en dit kan ook.
Super Goede service
Tevreden met de producten zeer nette staat en goed verpakt geen krassen niks voor me verzameling super!
Omdat ik zeer tevreden ben.
Ik ben super tevreden over de artikelen die ik besteld heb. Netjes geleverd optijd goed verpakt en goede service en kwaliteit koop er vaker van af nu
Disk was krasvrij
Snelle Levering!
Na mijn PS2 weer in gebruik te hebben genomen heb ik een aantal spellen en stuur/pedalen aangeschaft. Alles werkt en ziet er als nieuw uit. Snelle en duidelijke communicatie over bevestiging aanschaf, betaling, aflever moment e.d. Aangeschafte producten werden goed verpakt tijdig bezorgd.
Als er een probleem is gemakkelijk bereikbaar. Producten zijn goed en schoon.