Goede netjes geleverde spelen
Nu al meerdere malen iets besteld. Altijd een snelle levering en die ene keer dat er iets bij de post verkeerd was gegaan werd het heel snel opgelost. Super service dus.
altijd vlot geholpen van keuze over bestelling tot levering ook de betaling wprdt correct uitgevoerd
Goede service, snelle levering
Ik had uren gezocht om een playstation 2 controller voor een goede prijs en redelijke kwaliteit. Op bol.com kon ik niet de officiële vinden, en op Amazon waren te duur. Toen had ik deze website gevonden, ik vertrouwde het eerste niet, maar wilde het wel een kans geven. Op deze site zijn the playstation 2 controllers een koopje! Metteen besteld, en al binnen een paar dagen thuis, mooi verpakt, mooi school en in hele goede kwaliteit! Ik kan echt niet klagen. Ik ben super tevreden met dit service, en ik wil zowieso graag meer aankopen doen.
ik hebt hem dan nog niet kunnen spelen.wegens defeckt ps2 console hebt hem wel kunnen kijken op pc via youtube lijkte mij mooi daarom had ik hem ook bestelt
Goedkope prijs, disc in nieuwstaat, snelle verzending.
Snelle en supergoede service ...zeer tevreden!
Paar games besteld tijdje terug, alles naar wens!
Zeer goede kwaliteit zoals het hoort.
Snelle service en goede kwaliteit
Goede artikel met een snelle levering
Ps2 volgens verwachting geleverd met de nodige kabels.
Bestelling, betaling en bezorging verliepen prima. Enige tip die ik wil geven: maak het tekstvak waarin ik dit typ optioneel, dan kan men makkelijker reviews achterlaten als ze niet zoveel te vertellen hebben, zoals ikzelf nu.
Top kwaliteit nauwelijks een krasje op de cd’s. Top!
Zeer teleurstellende site... Je wilt dan een PS2 kopen met alles erop en eraan en je kiest dan de optie voor de duurdere PS2 controller en die krijg je er dan niet bij bij je bestelling... Leuk vind ik dit niet, je kan hun altijd dan wel nog telefonisch contacteren tussen 9u & 17u op een nummer dat zelf niet eens is toegekend... Dit was mijn 1ste en laatste ervaring op deze site
Beste Bryan, Bedankt voor je review. Vervelend om te lezen dat er iets mis is gegaan met je bestelling. Mogelijk heeft een van onze verzenders een foutje gemaakt. Onze excuses hiervoor! Wij zien dat je ook een e-mail hebt gestuurd. Ons klantenserviceteam zal je via daar verder helpen zodat je zo spoedig mogelijk je bestelling compleet in huis hebt! Met betrekking tot het telefoonnummer. Dit is 024-8000707, mogelijk dat doordat je uit België komt je niet de juiste landcode vooraf hebt ingevuld? Het kan zijn dat daardoor het telefoonnummer niet herkend wordt! Wij horen graag van je! Met vriendelijke groet, GooHoo
Eerlijke prijzen, dezelfde die je op marktplaats verwacht
Ik had een vraag verstuurd of er pedalen bij het race stuur zaten. Toen beweerde de medewerkster dat ze erbij zaten. Helaas was dat niet zo. Ondanks alles was het best een geinig race stuur voor 11 euro.
Heb dankzij deze site bijna mijn PlayStation 2 collectie van vroeger compleet!
Al een paar ps2 spelletjes hier besteld en altijd in super conditie echt super blij mee.
Zeer snelle levering,voldeed perfect aan de omschrijving
granturismo 4 mooie game niet al te duur levering snel
Werd binnen 3 dagen geleverd zag er goed uit Werkt goed ondanks ze tweede leven
Top kwaliteit en snelle levering. Ik had voor de optie krasvrij en gepolijst gekozen, zeker de moeite waard. Schijfjes zien bijna eruit als nieuw. Tevens originele doosjes en zelfs de kartonnen box verpakking van het triple pack. Heel tevreden.
Gewoon super service is heel goed snel de bestelling binnen. Producten zelfs met beschadigd hoesje zijn nog perfect dus ook niet duur. Gewoon heel goed ik blijf hier bestellen want ik zelf hou er van als je weet dat het goed komt.