Goede netjes geleverde spelen

• Nazorg / Garantie

Nu al meerdere malen iets besteld. Altijd een snelle levering en die ene keer dat er iets bij de post verkeerd was gegaan werd het heel snel opgelost. Super service dus.

• Nazorg / Garantie

goede spelkeuze vlot snelle en precieze levering

altijd vlot geholpen van keuze over bestelling tot levering ook de betaling wprdt correct uitgevoerd

Tevreden

Goede service, snelle levering

• Nazorg / Garantie

Snelle en hoge kwaliteit service

Ik had uren gezocht om een playstation 2 controller voor een goede prijs en redelijke kwaliteit. Op bol.com kon ik niet de officiële vinden, en op Amazon waren te duur. Toen had ik deze website gevonden, ik vertrouwde het eerste niet, maar wilde het wel een kans geven. Op deze site zijn the playstation 2 controllers een koopje! Metteen besteld, en al binnen een paar dagen thuis, mooi verpakt, mooi school en in hele goede kwaliteit! Ik kan echt niet klagen. Ik ben super tevreden met dit service, en ik wil zowieso graag meer aankopen doen.

madagaster ps2 game

ik hebt hem dan nog niet kunnen spelen.wegens defeckt ps2 console hebt hem wel kunnen kijken op pc via youtube lijkte mij mooi daarom had ik hem ook bestelt

• Nazorg / Garantie

Goedkope prijs, disc in nieuwstaat, snelle verzending.

• Nazorg / Garantie

Perfect niks op aan te merken !

Snelle en supergoede service ...zeer tevreden!

Zeer goede service

Paar games besteld tijdje terug, alles naar wens!

Zeer goede kwaliteit

Zeer goede kwaliteit zoals het hoort.

• Nazorg / Garantie

Snelle service en goede kwaliteit

Klasse

Goede artikel met een snelle levering

Betrouwbaar!

Ps2 volgens verwachting geleverd met de nodige kabels.

Geen problemen

Bestelling, betaling en bezorging verliepen prima. Enige tip die ik wil geven: maak het tekstvak waarin ik dit typ optioneel, dan kan men makkelijker reviews achterlaten als ze niet zoveel te vertellen hebben, zoals ikzelf nu.

• Nazorg / Garantie

Top kwaliteit nauwelijks een krasje op de cd’s. Top!

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Slecht, heb niet mijn volledige bestelling gekregen en ook niet telefonisch bereikbaar.

Zeer teleurstellende site... Je wilt dan een PS2 kopen met alles erop en eraan en je kiest dan de optie voor de duurdere PS2 controller en die krijg je er dan niet bij bij je bestelling... Leuk vind ik dit niet, je kan hun altijd dan wel nog telefonisch contacteren tussen 9u & 17u op een nummer dat zelf niet eens is toegekend... Dit was mijn 1ste en laatste ervaring op deze site

Voor de playstation fan

Eerlijke prijzen, dezelfde die je op marktplaats verwacht

Verkeerd geïnformeerd over product

Ik had een vraag verstuurd of er pedalen bij het race stuur zaten. Toen beweerde de medewerkster dat ze erbij zaten. Helaas was dat niet zo. Ondanks alles was het best een geinig race stuur voor 11 euro.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Geweldige site, heb meteen een nieuwe bestelling gedaan

Heb dankzij deze site bijna mijn PlayStation 2 collectie van vroeger compleet!

Super goede site

Al een paar ps2 spelletjes hier besteld en altijd in super conditie echt super blij mee.

Snel en correct

Zeer snelle levering,voldeed perfect aan de omschrijving

granturismo 4

granturismo 4 mooie game niet al te duur levering snel

• Nazorg / Garantie

Was de eerste keer dat ik bestelde

Werd binnen 3 dagen geleverd zag er goed uit Werkt goed ondanks ze tweede leven

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Top kwaliteit en snelle levering

Top kwaliteit en snelle levering. Ik had voor de optie krasvrij en gepolijst gekozen, zeker de moeite waard. Schijfjes zien bijna eruit als nieuw. Tevens originele doosjes en zelfs de kartonnen box verpakking van het triple pack. Heel tevreden.

Perfect!

Gewoon super service is heel goed snel de bestelling binnen. Producten zelfs met beschadigd hoesje zijn nog perfect dus ook niet duur. Gewoon heel goed ik blijf hier bestellen want ik zelf hou er van als je weet dat het goed komt.

Kerkenbos 1301

6546 BG Nijmegen