Als je kinderen hebt en zelf ook games speelt, dan is Goohoo eigenlijk je vaste leverancier :) Ik haal van alles van XBOX, PS4, Switch en alles wat ik verder vergeten ben. Kwaliteit is gewoon goed, alles is nagekeken. Prijs is ook vaak goedkoper dan elders.
Ik heb een ps3 super slim 500 Gb gekocht en hij werkt perfect, is niet al te luid maar loopt ook niet veel vast. Beetje jammer van de nieuwe update waardoor je niet kunt inloggen op psn, maar daar kunnen deze mensen ook weer niks aan doen. Voor de rest TOP PRODUCT
Zo blij met mijn infinity poppetjes die ik nergens anders kon vinden Helemaal niet duur en super snelle en nette levering Dank je
Bestelling gedaan en keurig en snel binnen gekregen.
Zoveel spellen nog te vinden, die je online moeilijk (vaak erg duur) kan vinden! Top site!! Voor ieder wat wils, voor oudere of nieuwere consoles.
Snelle levering en goede kwaliteit
Veel keuze en alles werkt, ook de tweedehandse artikelen
Kan bijna niet beter
Altijd top levering en goede kwaliteit
Ik raad het zeker aan
De bestelling is super goed en snel aangekomen goede game onbeschadigd en lekker goedkoop ik zou dit aan iedereen aanbevelen
Alles was tip top in orde zowel de cd's als de controller.
Ik ben hier vaste klant nog beste dure spellen gekocht met het gedachte dat je je verrassing bij krijg maar nooit aangekomen
Ik heb goede ervaringen met deze winkel. Er worden tweedehands producten aangeboden maar er wordt wel duidelijk bij vermeld welke staat deze hebben en hoe compleet ze zijn. Dit klopt ook. De shop houdt je ook goed op de hoogte van je bestelling en levert gewoon snel. Betalingsmogelijkheden zijn voldoende. Kortom erg tevreden en al er in de toekomst nog vaker bestellen. Oh ja de producten zijn ook altijd goed verpakt. Nog nooit problemen mee gehad dus over nazorg kan ik niet meepraten maar als dat net als de rest is al dat dik in orde zijn.
Correcte levering en mooi op tijd, handig te bestellen
Oude PS3 voor mijn stiefzoon besteld met zijn favoriete spel Sonic all star racing. Alles snel in huis en netjes geleverd.
De tweedehands spellen en consoles van goede kwaliteit. Al 2 maal wat gekocht en enorm tevreden over de leversnelheid en de producten zelf zijn allemaal netjes, schoon en in goede staat geleverd. Een echte aanrader voor iedere game liefhebber!
Hele snelle levering en alles netjes verpakt.
Is de eerste keer dat ik daar bestelde . En was rap bij mij thuis en proper in gepakt en alles super in orde. Dat is een goede service.
Laadstation die ik gekocht heb voor 2 controllers op te laden 1 er van was kapot en een spel gekozen en blijkt dat platinum is ook nie vermeld op website
Had een PS3 super slim met spellen bestelt, alles netjes ontvangen en goed beschermd ingepakt. De PS3 werkt perfect net als de spellen, zaten wel een aantal kleine krasjes op de PS3, maar dat blijf je houden met tweedehands. Had geen controller bestelt omdat ik een PS4 controller had die je ook kan verbinden (eerst met kabel later met bluetooth). Hou wel in gedachte de PS4 controller werkt niet met alle spellen (in sommige spellen werkt de start knop niet), ook werkt de PS-knop alleen wanneer je het systeem aanzet (dus niet tijdens spelen), ook werken de rumble en motion control niet. Ik raad dus aan om ook een PS3 controller erbij te nemen tenzij je alleen spellen zoals Call of Duty of FIFA wilt spelen en je al een PS4 controller in huis hebt.
Het materiaal werd vlot aangeleverd in perfecte staat. De games waren in prima staat.
de ps3 controller die ik binnen kreeg stond beschreven als gebruikt maar ik ging er niet van uit dat de controller zoveel gebruikssporen zou hebben de linker joystick blijft hangen als je hem naar onder duwt.
Erg goede service. Snelle levering van de spullen. Een voorbeeld voor vele winkels
Heel tevreden van deze site!! Gevonden wat ik zocht, makkelijk af te rekenen. Geen lange levertijd en het product was in correcte staat. Aanrader!!
Kerkenbos 1301
6546 BG Nijmegen