Alle bestellingen zijn mooi en goed geleverd ben echt heel trots op
Suivis, expédition, dhl, le tout parfait et aucun problème par rapport à la poste NL, dpd, gls
Alles snel geleverd console en spellen Zeer tevreden mee
Goohoo vind ik een toegankelijke webshop, met snelle en goede service. De tweedehands games die wij hebben gekocht zijn van goede kwaliteit en waren op tijd geleverd.
Perfect service, all my Saturn, Xbox CD had been repaired and work perfectly. Thank you
Ik ga hier zeker meer bestellen ,vond er alle oudere games die ik zocht ,tot nu toe want ook mijn andere consoles vragen naar meer
Zoals omschreven!
De volgende dag al in huis, goed verpakt en in goede staat. Ook een ruim aanbod. Zeker een aanrader
Voor een “willekeurige” samenstelling aan games, zitten er veel te veel sportgames tussen (tour de france, pes, het sportgame voor ps move…) Het is maar een idee natuurlijk, maar misschien is een vragenlijst om te peilen naar de smaak van de gamer handig om een betere combinatie te kunnen samenstellen.
Helaas zat het doosje onder de krassen, de papieren slip-in cover was verfrommeld, de handleiding ontbrak, de disc zelf was alles behalve schoon en er zaten krasjes op. Dan vind ik €44,95 wel erg veel geld voor een tweedehands PS3 spel... Ook snap ik dan niet waarom er een certificaat bij zit waarop wordt beweerd dat alles is gecontroleerd en gereinigd. Jammer...
Even getwijfeld om een PS3 aan te schaffen die ook PS2 spellen kan afspelen, maar nu nog geen moment spijt van gehad. Ik houd de website nog zeker in de gaten voor meer 2dehands games!
pretig klantvriendelijk en snel kort om gode service
Inmiddels al heel wat spellen besteld bij GooHoo. Dit naar alle tevredenheid
Ik heb nu tweemaal een aankoop gedaan bij deze site, en de producten die aankomen zijn van prima kwaliteit. Ook zijn de prijzen uitstekend. Waar ik echter niet zo tevreden over ben, is dat ik een controller heb besteld van een derde partij, die nergens op een PS3 controller lijkt. Op de foto van het product was blijkbaar een originele PS3 controller te zien en dacht ik hierdoor 'Hey dat is een leuke deal' aangezien ik dacht dat een derde partij heel dicht bij het originele design kwam. Ook zou het bij de volgende bestelling fijn zijn als de plastic zakjes waar producten in zitten niet meer het Albert Heijn vriesvak logo hebben. Gewoon blanco zakjes of zakjes met eigen logo kopen laat de klant toch iets meer het gevoel geven dat zij bij een professioneel iets bestellen. Zelfs bij tweedehands. Ik hoop dat u wat heeft aan deze review. Met vriendelijke groet, Jeroen Kuiper.
Ik vond het wel lange duren maar goede prijs.
Was snel bezorgd, spel doet het goed
Heel tevreden over alles; eerlijk, snel en een goede service. Ondanks dat mijn spel tweedehands was, geen enkel krasje. Fantastisch!
Games altijd netjes geleverd en goed e mail contact.
Op tijd bezorgd goed verpakt geen beschadiging bn zeer tevreden ;-)
Toppie
Snelle service, goede prijs en kwaliteit product.
de levering was fantastisch, het spel (Black ops 3 ps3) en hoewel het echt een slecht spel is grafisch gezien maar ik hou ervan.
Had een nieuwe PS3 joystick besteld volgende dag gelijk geleverd
Goede ervaring en top geleverd
Snelle levering en zeer duidelijke comunicatie
Kerkenbos 1301
6546 BG Nijmegen