Snelle en correcte levering

Ik ben super tevreden met jullie service! Spelletjes netjes verpakt en snel geleverd

• Nazorg / Garantie

Ontzettend goede service, spellen netjes in orde en en goeie prijs!

Snelle verzending

Ik ga hier zeker weer wat bestellen

• Nazorg / Garantie

Het spel kwam in goede staat en ook heel snel

UITSTEKEND

Snelle levering en attent

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Een super site voor de gameliefhebber

Al een paar dingen besteld hier en altijd al tevreden geweest over mijn aankopen. Ik heb hier eerst ps3 games gekocht maar toen begaf mijn ps3 het maar door deze site was dit probleem ook rap opgelost en heb hier een andere ps3 op kunnen bestellen alles was binnen de 3 werkdagen geleverd super gewoon.

Goed en snel

Savonds besteld, twee dagen later binnen

Snel en goede kwaliteit

De game en controller die ik kocht werken perfect.

Prima PS3-controllers

Eenvoudig een tweetal PS3-controllers kunnen bestellen bij GooHoo en deze werden snel geleverd. Deze werken naar behoren. Per abuis daarvoor twee verkeerde controllers besteld, maar voor betaling heb ik dit nog kunnen annuleren. GooHoo informeert je hierbij duidelijk wat je moet doen voor de afhandeling van zo'n bestelling.

Goed bedrijf

Hebt veel bestelt verschilde console jammer dat voor elk console een aparte site is voor ps2 ps3 xbox had graag alles op 1 site gehad inverband met porto kosten jammer dat dat niet gratis is verder eerlijk bedrijf

PRIMA!!!

2x besteld alles kwam snel aan. Staat ook duidelijk aan gegeven van hoe en wat.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Alles netjes geleverd wat ik besteld had.

Prima webshop. Duidelijk wat je krijgt en wat de evt gebruikers sporen zijn. Wij zijn heel tevreden.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

tweedehands zoals het hoort, goed, goedkoop en snel geleverd. A+++

Ik heb reeds 3 maal een aankoop gedaan bij Goohoo en 3 maal snel geleverd geen mankementen en topkwaliteit voor een centje. Doe zo voort Goohoo . een absolute aanrader. echt topAAA++++++

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Goed product en snelle levering

Goede service vlotte levering

• Nazorg / Garantie

Zeer goede service en levering. spellen zijn altijd goed speelbaar, Altijd mail wanneer de levering dagen zijn dus goed en tevreden klant, vooral zo doorgaan team,

• Nazorg / Garantie

Product zoals beschreven en levering volgens afspraak.

Werkt goed

super

knap

PS3 Spel Werkte niet

De PS3 spel werkte niet. Niet dat het me echt boeit omdat het maar 4 euro was. Maar ik wou het terugsturen. Terugsturen en retouren is wel duurder dan de spel zelf. Ik zou dus duurder uitkomen. Dus ik heb het maar weggegooid. En tja ze geven maar 1 week tijd ipv meerdere opties. Er zijn mensen die collecties maken en spellen opzoeken hiervoor. Niet dat het om die 4 euro's gaat maar tja. Ik denk niet echt dat ze goed of voldoende testen.

Kind is blij ei

Hele goeie 2de hands site

Hele fijne website en handig dat er garantie is mn producten worden altijd goed geleverd

• Nazorg / Garantie

Een droom die in vervulling gaat!

Een zeer goede shop met best wat variatie, zeker voor diegene die voor de allereerste keer een PS3 koopt.

erg goed

Snelle levering .en ps3 doet het vooralsnog heel goed Erg tevreden spellen werken ook Prima Dank u

Profesioneel bedrijf . Te vertrouwen

Super service, ik wordt altijd op de hoogte gehouden van verzending en/of retouren. Games worden altijd in goede staat geleverd, nooit problemen mee gehad dat een game niet werkte . Website is duidelijk en goed ingericht. Je kan zo vinden wat je zoekt Super tevreden

• Nazorg / Garantie

Was snel bezorgd, en was helemaal goed Kleinzoon helemaal tevreden .

Kerkenbos 1301

6546 BG Nijmegen