Heb 2 games besteld,erg makkelijk en simpel gegaan,afgehaald bij de winkel in nijmegen,zeer vriendelijk en correct personeel,de games zien er als nieuw uit,geen krasje te bekennen,ben zeer tevreden klant
Ik koop zo nu en dan iets bij deze firma. Voor Mn zoontje. Eerst Wii spellen, nu soms wat voor de ps 3 Bestellen is eenvoudig, ze hebben zowat alles, en je hoeft nooit lang te wachten op wat je besteld hebt. Ik kocht ooit een Wii-controller, maar bleek niet optimaal te werken, , even gebeld, kreeg direct een nieuwe. Hoefde de oude geen eens terug te sturen.
Games helemaal perfect. Goede prijs en snel geleverd.
Het Is een leuk spel. Ik ben tevreden. De zending ging ook snel en vlotjes.
De kabel werd op tijd geleverd 10 sterren
Het spel werkt echt goed en is heel leuk niks op aan te merken dat het 2de hands is ga zeker vaker bestellen hierzo
Ben ontzettend blij met de games ze doen het super en dat voor 2dehands games geen kras te vinden bedankt voor de snelle levering en goede kwaliteit en service
Snelle levering, goed op de hoogte gehouden wanneer het kwam.. dank jullie wel voor de goede service!
2 nieuwe ps3 controllers gekocht geweldig ding
2 van de 3 producten werkte niet of maar half. Controleren van producten voor dat ze weer verkocht worden scheelt een hoop ergernis.
Beste Johan, Vervelend om te lezen dat een aantal producten niet naar behoren werken. Onze excuses hiervoor! Wij zien dat je al contact hebt gehad met onze klantenservice en dat de defecte producten retour komen. Deze zullen wij spoedig voor je verwerken en zo ervoor zorgen dat je snel verder geholpen wordt. Graag zien wij de producten tegemoet! Met vriendelijke groet, GooHoo
De move controllers werken uitstekend, net nieuw, behalve de krasjes is er niks van op te merken dat het tweedehands is.
Disney infinity werd correct en snel geleverd en voldeed aan alle verwachtingen
Mijn launch PS3 heeft het begeven. Direct een Super Slim als vervanging besteld. Snel binnen, het apparaat flink gebruikt (de game uitgespeeld die mijn andere PS3 de das om deed, 400GB aan games gedownload en alles zonder issues) en doet het uitstekend. Was binnen op de beloofde datum dus ik kon 2 dagen na mijn OG PS3 kapot ging weer lekker door gamen :)
De bestelde spullen worden snel en goed geleverd
Alles top.
Producten werden in goede staat geleverd. Alles zat netjes verpakt in de doos. Ook de controller zag er nog goed uit. Niet vettig of onder het stof.
Moest even wachten door corona regelinng wat langere wacht tijd. Het was het waard. Soellen die het orima doen zonder krasjes en spullen werken prima. Was inhet begin sceptisch maar nu echt wel zeker dat ze goede service en echt goede spullen hebben.
Zeer tevreden met deze webshop.
Mijn playstation 3 snel binnen gekregen. De customer service mag wel iets klant vriendelijker maar het antwoord was wel concreet en informatief. Mocht ik nog meer PS3 dingen willen dan kijk ik als eerst hier.
Snelle jongens.duidelijke en vriendelijke klantenservice
I have received my game on excellent quality, looks like new and the delivery was so quickly. Thanks guys for the good service
Nette en snelle service. Gekochte items zaten netjes en goed verpakt. Zeker een aanrader.
Ik heb een Playstation 3 controller besteld, en die is zoals beloofd op de afgesproken datum geleverd. Zoals op de site vermeld stond had de controller wat schoonheidsfoutjes, maar hij werkt perfect. Hij is ook schoon en het bijgeleverde kabeltje doet het ook naar behoren. Als ik weer iets nodig heb zou ik zo weer bestellen bij deze webshop, ik heb hem in ieder geval aan aangeraden bij vrienden.
Ik had een verassings paket gekocht met 3 games. Het zag er goed uit en ik kreeg geen fifa en geen dezelfde game Alleen de prijs was wat aan de hoge kant.
Kerkenbos 1301
6546 BG Nijmegen