Ben er blij mee

Hij doet het goed het spel

Voor herhaling vatbaar

Game goedkoop en snel geleverd. Tevens gratis 2e game bijgekregen. Weliswaar PS3 games. Mijn volgende game koop ik hier weer

Doet 't goed, netjes afgeleverd. Retro rules

Best wel top

Even wennen maar verloopt vlekkenloos

• Nazorg / Garantie

Snelle levering ; inderdaad “zo goed als nieuw”...

Snelle levering;spel voldoet aan omschrijving op de website; “zo goed als nieuw”...

Keurig op tijd geleverd

USB hub voor PS3 besteld. Keurig in orde ontvangen. De HUB werkt gewoon prima. Nu kan ik meer randapparatuur aan de PS3 aansluiten.

Alles ging volgens afspraak

Het is duidelijk snel Ik was te vreden

Spel niet ontvangen

Heb vaker besteld en normaal gaat dat goed. Echter wacht ik sinds 1 april op een spel die ik heb besteld. Het is inmiddels 8 april en nog steeds niks in mijn brievenbus.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Ik heb op marktplaats gekeken. Op game mania. Op cex Maar hij was toch goedkoper via ps3gameskopen.nl dus van daar de 5 sterren.

• Nazorg / Garantie

Ik heb van de Disc Repair service gebruik gemaakt. Had twee Wii games vol met krassen die het niet meer deden. Opgestuurd en na een paar dagen had ik ze volledig krasvrij weer terug. Nu werken ze weer uitstekend!

super snel geleverd top

ik heb had een controller besteld en een ps3 afstandbediening besteld.de controller en afstand bediening waren goed verpakt en snel geleverd en werken perfect, en er zatten ook nog 2 reserve batterijen bij :) .de afstandbediening en controller zagen er als nieuw uit en voor die prijs echt super

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Ik raad het aan om hier te kopen

Al een aantal spellen hier gekocht voor onze PlayStation 3 en naar volle tevredenheid. Snelle verzending en goede kwaliteit.

Super service

Erg klant vriendelijk, als er problemen zijn worden ze boven verwachting goed opgelost

Lego

Game is not working.

• Nazorg / Garantie

Prima en snelle levering. Kleindochters blij!!

Prim en snel! Kleindochters blij

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Zeer degelijke producten voor een mooie prijs

Ik heb meerdere keren een bestelling gedaan en ben telkens zeer tevreden geweest. Mooie tweedehands producten die eruitzien en werken als nieuw. Blij deze site ontdekt te hebben

Hoog kwaliteit, goede service

Goed assortiment, hoog kwaliteit producten, goede service, niks te klagen

• Nazorg / Garantie

Dik voor mekaar show! Alles zoals verwacht!!

Gezocht..besteld..betaald. geleverd. Dacht alleen even dat ik het verkeerde product had ontvangen omdat het product in een verpakking zat die er niet bij hoorde . Uiteindelijk toch maar in de verpakking gekeken. Daar bleek het toch wel in te zitten. Uiteindelijk dus dik tevreden!

Altijd fijn winkelen

Goede services ruim assortiment met relatief goeie prijzen! Heb de site dan inmiddels ook al bij meerdere mensen aanbevolen.

Zeer fijne winkel!

Ik ben er goed geslaagd voor oudere spellen die ik zocht. De prijzen zijn zeer goed te doen en alles is ook nog snel en keurig geleverd.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Leuk spel en snelle levering

Prima service, spel in goede staat en snel geleverd.

Snel en prettig

• Nazorg / Garantie

Een snelle voldoening van nostalgie..

Ik kocht onlangs een tweedehands playstation 3... Deze console mag dan nog niet zo super gedateerd zijn, het is iets waar ik als kind zeer veel plezier mee beleefde. Uren lang speelde ik games met mijn vriendjes. Zowel co op en online en het verveelde nooit. Ik verkocht mijn ps3 destijds om een ps4 te kunnen kopen en dat heb ik mij voor een heel lange tijd beklaagd... Dankzij deze parel van een site kon ik heel voordelig een stukje van mijn kindertijd herbeleven. En dan nog eens met een fenomenale leveringstermijn ook! 10/10 en een dikke proficiat!

• Nazorg / Garantie

Goed en snel verzonden. Ook goede argumenten over waarom je bij goohoo zou moeten kopen!

Kerkenbos 1301

6546 BG Nijmegen