Hij doet het goed het spel
Game goedkoop en snel geleverd. Tevens gratis 2e game bijgekregen. Weliswaar PS3 games. Mijn volgende game koop ik hier weer
Doet 't goed, netjes afgeleverd. Retro rules
Even wennen maar verloopt vlekkenloos
Snelle levering;spel voldoet aan omschrijving op de website; “zo goed als nieuw”...
USB hub voor PS3 besteld. Keurig in orde ontvangen. De HUB werkt gewoon prima. Nu kan ik meer randapparatuur aan de PS3 aansluiten.
Het is duidelijk snel Ik was te vreden
Heb vaker besteld en normaal gaat dat goed. Echter wacht ik sinds 1 april op een spel die ik heb besteld. Het is inmiddels 8 april en nog steeds niks in mijn brievenbus.
Beste Riv, Vervelend om te lezen dat je game nog niet ontvangen is. Onze excuses hiervoor! De klantenservice zal per mail contact met je opnemen om dit probleem spoedig voor je op te lossen. Wij zien je reactie graag tegemoet! Met vriendelijke groet, GooHoo
Ik heb op marktplaats gekeken. Op game mania. Op cex Maar hij was toch goedkoper via ps3gameskopen.nl dus van daar de 5 sterren.
Ik heb van de Disc Repair service gebruik gemaakt. Had twee Wii games vol met krassen die het niet meer deden. Opgestuurd en na een paar dagen had ik ze volledig krasvrij weer terug. Nu werken ze weer uitstekend!
ik heb had een controller besteld en een ps3 afstandbediening besteld.de controller en afstand bediening waren goed verpakt en snel geleverd en werken perfect, en er zatten ook nog 2 reserve batterijen bij :) .de afstandbediening en controller zagen er als nieuw uit en voor die prijs echt super
Al een aantal spellen hier gekocht voor onze PlayStation 3 en naar volle tevredenheid. Snelle verzending en goede kwaliteit.
Erg klant vriendelijk, als er problemen zijn worden ze boven verwachting goed opgelost
Game is not working.
Dear Ivan, Thank you for your reply. We're sorry to hear that your game isn't working. Our apoligies! Our customer service has contacted you by mail to help you along. Your well within your warranty periode at this time so we're able to help you get back to playing this game. We'd like to hear from you soon! Kind regards, GooHoo
Prim en snel! Kleindochters blij
Ik heb meerdere keren een bestelling gedaan en ben telkens zeer tevreden geweest. Mooie tweedehands producten die eruitzien en werken als nieuw. Blij deze site ontdekt te hebben
Goed assortiment, hoog kwaliteit producten, goede service, niks te klagen
Gezocht..besteld..betaald. geleverd. Dacht alleen even dat ik het verkeerde product had ontvangen omdat het product in een verpakking zat die er niet bij hoorde . Uiteindelijk toch maar in de verpakking gekeken. Daar bleek het toch wel in te zitten. Uiteindelijk dus dik tevreden!
Goede services ruim assortiment met relatief goeie prijzen! Heb de site dan inmiddels ook al bij meerdere mensen aanbevolen.
Ik ben er goed geslaagd voor oudere spellen die ik zocht. De prijzen zijn zeer goed te doen en alles is ook nog snel en keurig geleverd.
Prima service, spel in goede staat en snel geleverd.
Snel en prettig
Ik kocht onlangs een tweedehands playstation 3... Deze console mag dan nog niet zo super gedateerd zijn, het is iets waar ik als kind zeer veel plezier mee beleefde. Uren lang speelde ik games met mijn vriendjes. Zowel co op en online en het verveelde nooit. Ik verkocht mijn ps3 destijds om een ps4 te kunnen kopen en dat heb ik mij voor een heel lange tijd beklaagd... Dankzij deze parel van een site kon ik heel voordelig een stukje van mijn kindertijd herbeleven. En dan nog eens met een fenomenale leveringstermijn ook! 10/10 en een dikke proficiat!
Goed en snel verzonden. Ook goede argumenten over waarom je bij goohoo zou moeten kopen!
Kerkenbos 1301
6546 BG Nijmegen