tot nu toe goeie kwaliteit games
De kwaliteit van de producten zijn uitstekend. En een snelle levering
Werk perfect. Echt aandacht aan besteed.
Gewoon helemaal goed, niets op aan te merken. Kom hier zeker terug!
was een probleem met een van de spellen die ze niet meer konden leveren, maar ze hebben het netjes gereld en goed opgelost.
Ik raad zeker aan om hier de games te kopen
Had het niet verwacht. Ik had een Xbox game die echt niet meer werkte, wat ik ook deed. Opgestuurd en bijna direct weer terug ontvangen. Super service
gewoon goed
Snelle levering en alles zoals omschreven. Top prijsje
Ik bestel hier vaak en het wordt altijd netjes afgeleverd. De service is ook perfect. Als er iets mis was, ben ik erg goed geholpen en werd het altijd snel opgelost. De bereikbaarheid telefonisch, via mail en WhatsApp zijn altijd uitmuntend. Producten zijn zoals beschreven.
Goede service en snelle levering top
Goede en snelle service
Goeie spelletjes voor een hele goede prijs
Ik heb battelefield 3 besteld en heb de game snel en goed ontvangen. De disc is krasvrij gemaakt dus werkt als nieuw! :)
Ik heb 2 PS3 controllers gekocht die er na ongeveer een week waren. 1 doet helemaal niks en de ander kan niet met het systeem verbinden. Deze webshop verkoopt kapotte producten, koop hier niks.
Beste Tim, Vervelend om te lezen dat de controllers niet naar behoren werken. Onze excuses hiervoor! Je zit nog ruim binnen je garantieperiode van 2 maanden dus wij kunnen dit kosteloos voor je oplossen. Onze klantenservice zal per mail contact met je opnemen om je spoedig verder te helpen. Graag horen wij van je! Met vriendelijke groet, GooHoo
BETROUWBAAR ..EERLIJK
Mijn kindjes zijn heel blij met de games. In eerste instantie leken de spellen ergens steeds vast te lopen maar dat leek te maken te hebben door wat vinger afdrukken van de kinderen die ze uit entausiastme hadden achtergelaten en zelf in de playstation hadden gedaan. Na het afpoetsen van de game werkte het naar behoren en hebben ze er veel speelplezier van.
Mijn ervaring was super. Snelle levering en product was uitstekend
Ik kocht een tweedehands playstation via de site. Deze werkt als een nieuwe en heeft bijna geen schade. Voor een goeie prijs. Dus zeer tevreden. Topsite die ik vaker zal gebruiken!
Binnen 20 uur ontvangen. Goede prijs kwaliteit
Ik heb al vele malen PS3 games gekocht en deze zijn altijd van uitstekende kwaliteit. Het aanbod is ruim, de prijzen zijn goed en de keren dat ik contact heb moeten zoeken was de communicatie altijd erg goed. Zeker een aanrader voor PS3 games dus!
Alles helemaal naar wens gegaan. Van het zoeken tot aan het spelen van de spellen. Ik ben blij!
Altijd op tijd bezorgt, en de juiste service op alle artikelen. Aantrekkelijke prijzen en deskundig advies.
Top heel snel gelwverd
Ik wilde ter ontspanning in deze coronatijd ons een plezier doen, om weer de oude PS spellen te kunnen spelen, ons een 2ehands playstation gunnen. Een waar ook PS1 en PS2 spellen op gespeelt kunnen worden. Daarom heb ik eerst gebeld om advies, en kreeg ook op zich goed advies. Alleen zat daar een klein verkeerd advies bij, naar later bleek. Maar ook weer even telefonisch contact gehad met de klantenservice, en het werd netjes opgelost. Daardoor duurde het allemaal wel langer dan gehoopt, maar het plezier nu is er niet minder om.
Kerkenbos 1301
6546 BG Nijmegen