Top service!

Top service over de hele lijn. Zelfs tot in België.

goed en snel geholpen.

duidelijke site en binnen een mum gevonden wat ik nodig had. binnen 2 dagen in huis.

Snelle reactie altijd.

In orde

Top kwaliteit en levering

Goed geregeld

Goede service en snel geleverd

• Nazorg / Garantie

Prima product, maar alweer slechte levering

Een Controller voor een PS3 gekocht. DHL heeft deze 4 dagen later geleverd in plaats van de volgende dag. Nou zou je zeggen, dat kan gebeuren, maar bij een eerdere bestelling is dit ook al eens gebeurd, dus ik zit me af te vragen of dit vaker gebeurt. Bij contact wordt gezegd dat dit helemaal de fout is van DHL. Leuk, maar ik heb geen keuze.

Geweldig en goedkoop

De levering was goed en mijn bestelling niet te duur in een woord geweldig dus

Perfect maar beschadigd

Werkt perfect maar is beschadigd aan de zijkant scharen en van voor was hij open heb hem dicht moetten nijpen

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Goede producten en vlotte communicatie

Spellen werken prima.

Spellen werken prima

• Nazorg / Garantie

Altijd een goede service. Prima en snelle levering, goed verpakt de games en de games in prima conditie. Zoek je een leuke en goede game voor leuke prijs... Dan raad ik PS3GamesKopen.nl aan!

snel en in goede staat

De levertijd was beperkt ondanks de periode van de feestdagen. En de tweedehands PS3 spellen waren inderdaad in goede staat.

Very good

Fast delivery and game is working properly

Top geregeld

Na een crash ps3 zocht ik een vervanger, deze gevonden bij Ps3gameskopen.nl en was in no time, netjes verpakt thuis. Heb er al weer wat uurtjes op zitten spelen. Ik ga de volgende console ook weer hier kopen.

Perfecte Playstation voor oude spelletjes

Tweedehands PlayStation gekocht voor mijn oude spelletjes en als DVD speler. Ruime keuze en duidelijke site. Ik had er per ongeluk meer besteld maar na één telefoontje werd dat direct gecorrigeerd. Snelle levering en fijn dat er voor een paar euro een jaar garantie bij zit.

Echt alles in orde.

De PS3 dat ik gekocht heb heeft best wel veel gebruik sporen maar deze werkt tot nu toe uitstekend dus speelt hier het uiterlijke weinig rol. Ik ben tevreden over mijn aankoop. Alleen dacht ik dat sommige spelletjes van de PS2 erop zouiden gaan maar dat was verkeerd gedacht van mij lol.. Dus nu mag ik op zoek naar occasie Buzz spelletjes en ook singstar spelletjes.

Betrouwbare service!

Ik heb hier meerdere keere tweedehands items besteld en altijd kom het aan in de conditie die ze belooft hebben. Hiernaast hebben ze een redelijk goed aanbod aan games met een scherpe prijs!

Spel was niets mis mee

Alleen wat lang onderweg met de post

Fast and correct

Excellent

onverwacht goed

Ik had geen hoge verwachtingen en heb 5 games besteld. hele snelle levering en de spellen werken prima. De prijs was zelf beter dan via marktplaats.

Heel goeie service!

Heel goeie service, super aanrader!

Ps3 inclusief spellen

Ps3 slimline gekocht incl 3 call of duty’s. Zeer mooie staat en mooi complete levering. Levering was snel en goed verpakt. Voor een super prijs incl 1 jaar garantie. Op naar het tweede apparaat

Leuk spel

Super content.de max