Alles was goed en verzenden ging ook snel
de levering is snel en de kwaliteit van de games is goed. de prijs/kwaliteit ratio is daardoor zeer goed.
Zeer goede service. Snel geleverd. Game zonder krassen goed dat ook dit een tweede kans krijgt!
Snelle verzending, goed verpakt en uitstekend materiaal. Leuke extras gekregen.
Zoals hierboven beschreven werd mijn PS3 plus Borderlands 2 een dag na bestellen geleverd. De PS3 werkt uitstekend, en ook de kabels en controller werkt prima. De Borderlands 2 CD had geen krassen. Kortom, een uitstekende service.
Goede communicatie leveringen goed te volgen en stipt op tijd!!
Jullie reageren vlot bij vragen en handelen de bestelling zorgvuldig af. Ook als er een vergissing wordt gemaakt (in mijn geval) Minpuntje vind ik het gebruik van de site, de zoekfunctie en uitrol producten kan beter. Anders gaf ik 5 sterren.
Alle Motorstorm games besteld ook laten polijsten. Kwamen als nieuw binnen. Ben erg tevreden
Tot twee keer toe defecte controller ontvangen. De controllers worden niet goed gecontroleerd of ze het wel doen. Tevens zijn de prijzen voor een tweedehands controller (€32,-) veels te hoog.
Op de website staat duidelijk vermeld wat voor kwaliteit je kunt verwachten. Aangezien ik zelf voor een webshop werk weet ik dat er veel zendingen vertragen door de overvolle postnl depots en had ik al rekening gehouden met een vertraging. Echter was de verwerking van mijn pakket. Echter was de zending met een extra 24 uur vertraagd tijdens het gereed maken van mijn zending. Hiervan ben ik niet Op de hoogte gesteld. Ik kreeg later dan verwacht de melding dat mijn zending was meegenomen door postnl en ben hier niet tijdig voor op de hoogte gesteld (anders 5 sterren). Bij postnl is het verder vertraagd en dat is erg logisch in de huidige tijd.
Super zaak, super services. Goede afwikkeling mocht de aankoop minder bevallen. Top zaak!!
Snelle levering, goederen in bijna nieuwe staat. Zeer tevreden
Playstation en meerdere controllers gekocht. Werkt allemaal naar behoren en heb er veel plezier van!
Snelle levering, goede kwaliteit van het product
Een goede site met veel goedkope producten voor de ps3
Spel zit vol krassen en het ander gaat ook niet
Beste Paula, Vervelend om te lezen dat er een game is die niet naar behoren werkt. Onze excuses hiervoor! Je zit nog ruim binnen je twee maanden garantietermijn en onze klantenservice zal per mail contact met je opnemen om dit probleem voor je op te lossen. Wij zien je reactie graag tegemoet! Met vriendelijke groet, GooHoo
Helemaal geen klachten
Eerdere producten (ps2) netjes retour kunnen sturen en toen een waardebon ontvangen Om ps3 games te kopen. Snelle en nette levering.
snel en in goede conditie hey spel geleverd gekregen.
De levering was snel en binnen het tijdvlak dat ik had aangegeven, de games waren zoals omschreven en ik kan nu lekker genieten van mijn favoriete spellen.
Ik koop lego spellen voor mijn kleuter en tot nu toe alles werk * is prima!!
heb nu een paar keer wat bestelt maar alles word netjes geleverd en voor nette prijzen
Uitstekend concept om gebruikte spullen te verkopen. De controller die ik heb gekocht werkt uitstekend.
snel gelever en de games werkenn goed
Zeer snel geholpen. Product voldoet aan alle verwachtingen.
Kerkenbos 1301
6546 BG Nijmegen