Fijne site!!! Top!!
Had alleen een opmerking van het versturen. Stond op de site als je voor 10:30 besteld dat je het dezelfde avond thuis hebt. Was alleen dat in het weekend gelden deze regel niet. Dan vindt ik ook dat je deze optie niet hoort te krijgen.
Voor de kleine dames steeds op zoek naar nieuwe ps3 games voor de Move. Wederom Geslaagd met een aantal games van 1,50 tot 10 euro! Top!
Zeer tevreden met de bestelde spullen en aangenaam verrast dat het zo snel verzonden werd in de kerstperiode.
Snelle levering duidelijk rekening. Producten bijna als nieuw Ga zo door!
Je koopt bij ze een 2de Hands en je speelt of het een nieuwe uit de winkel is
Eén dag voordat we Sinterklaas zouden vieren bedacht dat het tof zou zijn om een ps3 spel te bestellen, en hij was nog op tijd binnen terwijl we op het einde van de dag besteld hadden! Heeeel fijn! Bedankt voor de goede levering! Het spel, Lego batman 3 bevalt heel goed en is in perfecte staat!
Vlak voor kerst nog een PS3 spel besteld voor mijn dochter. Nergens meer te krijgen. Ik had allang niet verwacht dat het nog voor kerst binnen zou komen, maar op kerstavond kwam het toch nog aan. Fantastisch! Je zou niet zeggen dat het 2e hands is. Kwaliteit als nieuw. En heel fijn dat deze spullen nu een tweede kans krijgen.
deze tweede hands controlers zijn echt super! Alle knopjes doen het gewoon en de joysticks werken prima! Het zijn wel tweede hands dingen dus je ziet wel wat gebruikersporen. Maar he wees nou eerlijk, ze zijn ook een stuk goedkoper. De prijs is lager omdat hij er niet zo mooi meer uit ziet, maar het gaat om de binnenkant. Die werkt uitstekend!
De bestelde PS3 producten zijn snel en netjes verpakt geleverd. Het gebruik ervan voldoet volledig aan de verwachtingen. De omschrijving van de producten komt overeen met wat er in de praktijk mee kan worden gedaan.
Perfect. Héél tevreden.
Bestelling was niet op voorraad ik kreeg een mailtje snel verholpen met een paar opties binnen 2 dagen binnen
Toppers
Snelle levering nette spullen
snelle verzending goed verpakt
Goede service snelle levering goede prijzen.
Levering was de volgende dag en de bestelde games zagen er als nieuw uit.
top producten en goed geleverd
Zeer tevreden en ook de third party controler werkt goed!👏
Snelle bezorging van het bestelde product.
Goed net jes
Sommige games kwames zonder boekje (zonder dat het vermeld werd) en 1spel kwam in het duits toe ook ZONDER te vermelden! Kan het niet omwisselen in lokale winkels daardoor..
Beste Glenn, Vervelend om te lezen dat een van de games in het Duits is. Dat is niet de bedoeling. Zou je ons kunnen vertellen om welke game het gaat? Dan kunnen wij voor je kijken naar een passende oplossing. Verder wat betreft de boekjes. Helaas kunnen wij niet garanderen dat deze er altijd bij zitten. Dit omdat sommige PS3 games inmiddels meer dan 10 jaar oud zijn en het boekje in die tijd vermist of dusdanig beschadigd kan zijn dat wij deze er uit halen. Excuses voor het ongemak. Wij horen graag van je! Met vriendelijke groet, GooHoo
goede service en super snel leuk cadeautje
Super snelle levering
Kerkenbos 1301