Looking for a present for my son I found the site of your company and made an order. The parcel was delivered in time, quicker than we expected. The quality of this is also very good. We were informed about every step by email, that is also so nice. So we are really satisfied with your work. Thank you very much!
Na een verkeerde levering prima opgelost
bestellingen worden snel geleverd en bij problemen kan je gewoon een mailtje sturen en je wordt geweldig goed geholpen! Ook als je problemen ondervindt met je playstation kun je ze om hulp vragen via de mail
Het pakket werd snel geleverd op de afgesproken locatie. Compleet en netjes verpakt. Het artikel is in prima staat.
Bestellingen zijn steeds netjes toegekomen, en tevreden van de kwaliteit.
Ik had een optie verkeerd ingevuld met dit een mail gestuurd en snel reactie erop dat ze me bestelling goed zouden aanpassen en toen het super snel binnekwam was het ook goed aangepast!
Leuk aanbod tweedehands games ook
Vriendelijke service met goede kennis, Redelijke prijzen Artikelen worden snel en goed verpakt geleverd. Enige nadeel vindt ik dat er geen onderscheidt gemaakt wordt tussen de diverse consoles(kwaliteit)
Ik heb onlangs een tweedehands PS3 besteld bij goohoo. Tot nu toe werkt hij uitstekend en ik ben er zeer blij mee. had bij de bestelling een verkeerde postcode ingevuld en daar hebben ze mij makkelijk en snel mee geholpen kreeg het pakketje 1 of 2 dagen later al. Klantenservice makkelijk bereikbaar.
Tot nu toe ben ik zeer tevreden met de bestellingen die ik al gedaan heb. Top prijzen, snelle, transparante levering. Fijn om zo toch nog plezier te hebben aan mijn oude PS3!
Slechts
Interessant omdat er uiterste zorg wordt besteed aan goed en vooral SCHOON materiaal,wat absoluut niet vanzelfsprekend is in de tweedehandsbranche
Meer betaald voor krasvrij en gepolijst toen hij binnen kwam zat hij onder de dikke krassen naar de berichten die ik naar ze stuurde geen gehoor meer dus gewoon ergens anders bestellen
Mooie selectie aan games op de website en de game doet het goed, geen krassen of iets. Prijs is prima en snel bezorgd.
De playstation 3 werkt prima en de tweede hands games zijn goed.
Ik bestelde The Last of us op PS3 en een tweedehands playstation controller. Beide waren in uitstekende staat en gaan heel goed mee. De levertijd was zoals ingepland.
De spellen en de PlayStation werken goed
De bestelling was er al de volgende dag. Ging helemaal perfect.
Leverancier de levert volgens afspraak
Heb een PS3 controller gekocht , gelijk met de eerste keer gebruiken zit het knopje al vast. Hoe de interne controle bij GamesKopen.nl , werkt ik weet het niet maar deze hebben ze gemist. Probeer dan maar eens contact te zoeken. ?????? Dus mijn ervaring is slecht
Snelle levering. Ziet er uit als nieuw
De game start niet op. Ben er niets mee.
Ik zocht een spel en vond het meteen. Ik bestel het en het was met een paar dagen hier. Het spel verkeert fysiek in een hele goede conditie en er is ook verder niks mis mee: Ik heb het spel uitgespeeld en er gebeurde niks vreemds of aparts. Gewoon goed!
Product kwam snel en in perfecte staat aan en er zaten zelfs nog batterijen aan. Kon hem meteen uitproberen en koppelen, mijn vader gebruikt mijn oude PS3(Slim) als BlueRay speler en hiervoor is dit product perfect. En een mooie prijs ook nog.
Helpen snel na 1 dag meteen gekregen
Kerkenbos 1301