Goede service , snel geleverd. Ik dacht voor de prijs doet mijn Xbox one het niet maar doet het perfect!

goede service klant vriendelijk

goede service en klant vriendelijk

Need for speed most wanted xbox360

Jammer dat her boekje ontbreekt. Voor de rest prima.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Kreeg de guitar hero gitaar, maar de rode en groene knoppen zijn stroef.

Gitaar kreeg ik snel binnen, speelt fine maar de rode en groene knoppen hebben wat defects, ook de start knop triggered soms vanzelf wat wel jammer was voor de prijs.

Top service !

Echt top service en als er dan al eens een probleempje met een artikel is, word dit snel en efficiënt opgelost !

• Nazorg / Garantie

Snelle levering en goede kwaliteit en niet duur.

Goede Xbox 360S HDD

Doet het perfect maar was niet leeggehaald (er stonden profielen en gamedata nog op)

Heel goed !

Kwaliteit heel goed en klantvriendelijkheid ia top ! Misschien wel handig en makkelijk voor de klant als ze bij de titels zetten of ze wel/niet backward compatible zijn.

Snel heleverd

Een leuke Batmangame voor de Xbox 360, snel geleverd en doet t goed!

Na 3-

Plus za gre i szybką wysyłkę Duży minus za nie działający zoom sensor do kinekta. Takie coś w ogóle nie powinno być dostępne w sklepie na pierwszym miejsce

• Poleciłbyś nas? Tak
  • Niedostępne
  • Niedostępne

Teleurgesteld in de webshops van goohoo

In een mail wordt mij om een review gevraagd. Dan moet ik wel eerlijk zijn omdat ik gewoon teleurgesteld ben. De verpakkingen waar de bestellingen binnenkomen laten te wensen over. 1 keer een spelcomputer in een dun bubbelplasticje en een aan alle kanten gedeukte doos. De spelcomputer viel me erg tegen qua 'refurbished'. Een andere bestelling (spellen en stroomadapters) in een doosje zonder enige verdere verpakkings materiaal ter bescherming. Deze bestelling(en) kwam(en) uit verschillende webshops van goohoo samen aan maar ik had wel dubbele verzendkosten betaald. Hiernaast heb ik een aantal niet helemaal gehad hoe het op de website verkocht werd qua versies games of dat het compleet is. Ik heb wel contact gehad met de klantenservice. Hier lossen ze wel het 1 en ander op. Dus dat is dan wel weer een beetje positief.

Snelle levering. Zeer tevreden

Hou van vintage games dus bestel hier zo nu en dan wel ns wat. Pure nostalgie

Altijd goed

Tot nu toe heb ik altijd fijn kunnen shoppen bij gooxbox. Vooral voor de klasieke gamer die nostalgie op wilt zoeken is dit de oerfecte website om je spullen te bestellen!!

Uitstekende kwaliteit en service

Tweedehands xbox 360 controller aangekocht. Deze kwam vrij snel toe en was bijna als nieuw. Zeer tevreden van de kwaliteit!

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Geweldig! Bestel hier zeker vaker.

Ik bestel vaker spellen via deze website en alles werd altijd netjes geleverd. Laatst was er een kleine vertraging bij postnl waardoor ik een mail moest versturen ik ben netjes geholpen en werd van alles op de hoogte gehouden. Uiteindelijk alles netjes gehad zoals altijd! Alle spellen doen het en zien er uit zoals het beschreven staat bij het bestellen. Al met al een top ervaring.

Producten werken top

Heb hier al veel spellen,controller en een xbox 360 besteld en alles werkt goed en perfect zeer tevreden!

Een goede ervaring

Een goede ervaring

• Nazorg / Garantie

Adapter doet het en nu kan ik weer Xbox spelen.

• Nazorg / Garantie

Snelle levering en goede service

Al een aantal bestellingen geplaatst en is prima gegaan. Ook een goede service als je een probleem hebt!

Love your shop

Serduszko

Geen klachten

Schoon en snel

Top 2e hands controllers en snel in huis. Verrassings game pakket was ook leuk

• Nazorg / Garantie

Altijd goed en altijd optijd

Diverse malen spellen besteld via de site. Ten eerste hebben de spellen een mooie prijs, komen ze binnen een paar dagen aan en heb ik nog geen last gehad van slechte kwaliteit.

• Nazorg / Garantie

Prettig zaken gedaan, ik raad jullie aan.

Op Gooxbox360.nl staat een telefoon nummer. En als je belt is er een echt persoon die opneemt en zelfs duidelijk antwoord geeft op de gestelde vragen.

Snel geleverd, correct product

Enige minpuntje zou zijn dat de thumbstick toch al heel wat gebruikt is geweest en dit zou ik toch liefst hebben geweten.

Kerkenbos 1301

6546 BG Nijmegen