Echt TOP service

Echte top service en ze staan ook altijd paraat bij het minste dat je vragen hebt, doe zo verder!

• Nazorg / Garantie

Altijd netjes en oprijd geleverd.

• Nazorg / Garantie

Wilde retourneren, goed geholpen en behouden

Verzending was super, echter werkte niet helemaal bij installatie, wilde deze retourneren, kreeg vrij snel reactie. Na aanhouden wat eraan gedaan kon worden toch even meegezocht, waarna weer werkte.

• Nazorg / Garantie

Na meerdere aankopen een beoordeling.

Ik heb nu wat vaker op GooHoo gesnuffeld naar mooie aanbiedingen van games van de xbox 360 en de xbox one en heb wat leuke games gekocht. Alles werkt perfect en heb je snel in huis na betaling, tot nu toe geen teleurstelling gehad, enige tijd geleden ging mijn console xbox one stuk en heb een vervanger bij GooHoo gekocht voor een scherpe prijs, deze doet het tot heden perfect. Ik kan je aanraden om eens rond te kijken bij de "onze webwinkels" om jouw games of console te vinden van jouw voorkeur, kijken kost niets!

• Nazorg / Garantie

snelle. levering en keurig verpakt

Na q dag perfect geleverd netjes ingeoakt alle boekjes in hoes spellen onbeschadigd

• Nazorg / Garantie

Ik ben onwijs fan van retro en zie deze winkel daar mee overeenkomen.

Ik bestel vaak oude spellen op de website omdat ik daarmee mijn nostalgische herinneringen ophaal :)

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Goed maar ik had niet gelezen dat sommige spellen zonder hoesje kwamen dat vind ik jammer.

• Nazorg / Garantie

Super service, game kwam in perfecte staat binnen.

Game als kadootje besteld voor mijn zoon. Kwam in perfecte staat op de deurmat. Vaker wat besteld bij deze webshop. Zal het vaker doen en zeker aanbevelen!

Wat een top service

Zeer netjes afgeleverd, en ook aandacht voor de opmerkingen die je eventueel maakt.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk snelle reactie meedenkend een goede service

Goed ontvangen

Dikke 10

Mooi aan bod en zeer goede kwaliteit tweedehands. Waar sommige collega’s steken laten vallen krijg je bij goohoo wel waar voor je geld.

• Nazorg / Garantie

ik kreeg precies wat ik besteld heb en ben erg tevreden ermee.

ben erg blij met mijn product.

Top gedaan!

Xbox 360 besteld. Snelle levering, prima apparaat.

X box 360

Snel en goed geleverd, veel plezier van

• Nazorg / Garantie

Overzicht, goede prijzen en super service

• Nazorg / Garantie

Meerdere aankopen gedaan bij Goohoo er zit geen miskoop bij. Tot nu toe zeer tevreden hiermee

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Goede goedkope refurbished Xbox spellen.

Ik heb hier laatst een paar Xbox spellen gekocht, ze kwamen met dezelfde week nog binnen, kosten niet heel veel en kreeg gelijk door wanneer ze zouden aankomen. Zou zeker weer bestellen zodra ik weer een spel zou willen.

• Nazorg / Garantie

Netjes afgeleverd en mooi gepolijst

De game was netjes afgeleverd en mooi gepolijst. Alleen de hoes had wel een doekje mogen gebruiken.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Zeer betrouwbaar en perfecte spullen

Mooie betrouwbare webshop! Perfecte spullen met garantie!

• Nazorg / Garantie

Wist er niet veel van, maar ben goed op weg geholpen. Heb ver volgens een controller gekocht en ben er heel blij mee.

Super!!!

Mijn bestellingen werken allemaal super super super goed!! Ik ben altijd kei tevreden geweest over de games en over de levering. Vandaag besteld en dan heb ik het de volgende dag al in huis. Doe zo voort! niet twijfelen om hier te bestellen want hier is het ongelooflijk goed!

• Nazorg / Garantie

Prima service en kwalitatief goede producten

Heb een goed werkende Xbox 360 elite ontvangen. Ook heb ik mijn oude Xbox 360 die soms geen cd's meer las kunnen verkopen aan GooXbox360. Prima geregeld.

• Nazorg / Garantie

Een snelle service zodat ik mijn oude games weer kan beleven als jaren geleden.

Zodra ik mijn bestelling had gedaan kreeg ik na 5 minuten al een melding dat mijn product al ingepakt werd en een dag later stond deze al op de stoep. De console werkt perfect. Dit is vooral bijzonder door de leeftijd van de console. Een fijne ervaring met GooXbox360. Ik ga hier zeker vaker bestellen om mijn collectie uit te breiden. R. Van de Kasteele

Goede ervaring

Goed verpakt. Nette staat geleverd