goed en matig

de DVD's zagen er goed uit. Hoesje was van 1 DVD enkel beschadigd (hele stukken eruit) en de fronten waren weg.... Ik heb ze zelf uitgeprint, maar dat zou GooXbox ook kunnen doen. Dan lever je het toch even netter af.

Gewoon super

Altijd snel en keurig geleverd, goede kwaliteit, fijn bedrijf!

• Nazorg / Garantie N.v.t.

In eerste instantie een speldisk binnen gekregen met een flinke kras. Maar na email contact diezelfde dag al een reactie en is er een nieuwe disk verstuurd zonder extra kosten en was al snel weer binnen.

Snelle levering!

Ivm de vraag van onze kids om een paar leuke games voor Sinterklaas te vragen heeft deze hulpsinterklaas goed zijn best gedaan om bij jullie een bestelling te plaatsen. De ohs en ahs en het dank u sinterklaasje moeten we nog op wachten. Een ding weet ik zeker, kom zeker terug, en vooral de afgeprijsde Xbox360 games.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Tevreden met het uitgebreid aanbod

Het aanbod is groot en divers ook voor de oudere spelconsoles

Goeie games goeie prijs

Goeie games goeie prijs alleen ik moest bij het ophalen een mondkapje dragen daar deden ze moeilijk over

Precies wat wordt gecommuniceerd

Prima ervaringen zover! Bestellingen worden geleverd binnen de gecommuniceerde termijn. Discs in goede staat, geen op -of aanmerking. Top, doorgaan zo!

Idiaal voor mijn broertje

Dan ka ik weer verder waar ik gebleven was en dat er een goede levertijd is, het kost ook niet veel om te nemen

• Nazorg / Garantie

Had een tweedehands Xbox besteld, en lijkt wel nieuw.

• Nazorg / Garantie

Perfect service and the ordered product was in good condition as described on the website.

Smooth as butter

• N/A

Goedkoop nieuwe & oude games kopen

Snel en handig nieuwe en oude games goedkoop bestellen met goede qualities producten

• Nazorg / Garantie

Uitstekende service en goede prijs kwaliteit verhouding

Zeer positief

Dikke 9

Snel betrouwbaar gewoon toppie.

Top spel!

Op, tot nu toe, 2x een vastloper bij het opstarten, doet het spel het top! Uitgespeeld op easy en medium.

• Nazorg / Garantie

Al vaker besteld altijd vlekkeloos verlopen!!goede kwaliteit.......ik had per ongeluk 2 dezelfde spellen besteld.....mocht de andere kosteloos terugsturen.....heey!!! Das pas service !!!'witte wel'

Echt een topbedrijf!

Na 10 jaar weer eens mijn oude xbox van zolder gehaald om met mijn kids te kunnen gamen. Ik kon de spellen niet meer vinden. Dus op zoek op internet en bij dit bedrijf terecht gekomen. Ze hebben alles top voor elkaar. Fijne site. Voor topbedrag het autorace spel die ik er destijds bij kreeg gekocht. Snelle levering. Spel en doos waren letterlijk als nieuw. Kom zeker vaker terug. Sinterklaas komt eraan dus ga binnenkort weer een paar spellen aanschaffen. Je hoeft niet verder te zoeken naar een ander bedrijf als je op zoek bent naar hetgeen dit bedrijf verkoopt!

Perfect!

Alles prima in orde!

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Uitstekend, geen problemen gehad.

Ik heb aantal xbox games gehaald die ik nodig had. Ik had niet verwacht dat het zo'n goede kwaliteit was! En ze waren er snel bij ook! Top klasse.

te vreden

ben zeer tevreden

• Snelheid / Levertijd N.v.t.

Alles werkt super

Zeer goed want de kabeltjes waren er optijd en ze doen het zo goed als nieuw

• Nazorg / Garantie

Altijd tevreden, snelle service en personeel wat meedenkt.

• Nazorg / Garantie

Ze kwamen best op tijd en de cd was nog helemaal goed en heb er veel plezier van

Fijne service!

Hele fijne service! Games/ artikelen zijn eenvoudig te bestellen en komen snel binnen! Zo blij met gooxbox360! Een van de weinige plekken waar je nog spellen/ artikelen voor de xbox 360 kunt kopen!

Duidelijke website, snelle levering

Erg tevreden van deze tweedehandssite. Dit was zeker niet mijn laatste aankoop hier.

Aankoop ging zoals verwacht

Fijne website en producten werden op tijd geleverd. Heb nog niet kunnen controleren of de gekochte spelletjes werken, omdat onze controller stuk is.

Kerkenbos 1301

6546 BG Nijmegen