Zeer uitgebreide keuze van spullen. Keurig schoon en werkt allemaal als nieuw. Snelle verzending en keurig verpakt. Al met al top!
Snelle levering. En prima producten
Snel
Mijn tweede ervaring met GooHoo was een verbetering ten opzichte van mijn eerste. De retro controllers die ik bestelde waren gecategoriseerd als nieuw deze heb ik ook als nieuw ontvangen, enkel de originele verpakking ontbrak. Dit is een verbetering ten opzichte van de tweedehands controller die ik eerder bestelde en terug heb stuurde vanwege de sterke slijtage. Het probleem ligt in de generische foto's die gebruikt worden, zodat je zelden kan inschatten wat je zal ontvangen. Idealer zou zijn om correcte beelden te zien van elk item in de staat dat het zich bevind.
Mijn bestelde artikel snel een goed geleverd.
Was snel geleverd, geen problemen gehad. Werkte perfect en zag er als nieuw uit. Dus uiterst tevreden. Vond het wel prijzig maar de kwaliteit maakt het wel waar voor je geld.
Heel snel geleverd en top verpakt. Zeker voor herhaling vatbaar!
Spel gekocht en de volgende dag al in huis. Goed verpakt en een krasvrije cd!
Sturen kapotte controller en mag je ook nog eens twee keer verzendkosten betalen. Koop nooit meer bij deze bedrijf.
Goede service snel bezorging informatie ook oke kortom prima de lux
Het plaatsen van een bestelling was heel duidelijk en snel afgehandeld
Stop met dit soort tevredenheid onderzoeken, als je het goed doet val mensen niet lastig met dit soort gedoe. Ik krijg er meerdere per dag en wordt hier heel moe van.
Ik koop al een tijdje een het is best wel een goede site voor tweede hans producten
Erg fijn elke keer weer, al heel erg veel besteld voor dagbesteding de kei in enschede voor de xbox 360 hoek
Vriendelijke service, kwaliteit,prijs ok,snel geleverd
Ik had 2 spelletjes besteld en een batterij houder voor de Xbox 360 en ze waren de volgende dag al thuisbezorgd via de gewone brievenbus bezorging Ik had gekozen om de cd's te polijsten en ze zagen er als nieuw uit de batterijen houder nadat er met een doekje over was gegaan zag er ook als nieuw uit Ik ben erg tevreden ga zo door.
Na het bestellen van een extra controller, kabels en game nu nieuwe joysticks voor een andere controller. Snel in huis en goedkope verzending met brievenbuspost. Na de joysticks in de controller te hebben gezet is de controller weer als nieuw.
Meerdere malen oude games besteld en altijd uitstekende kwaliteit. Nooit problemen gehad.
Zeer goed product
Prima betrouwbare winkel voor tweedehands spellen.
Goede en snelle levering. De cd was in prima staat.
Ik heb een xbox voor mijn zoon besteld en vanaf het moment dat ik de bestelling had geplaatst werd ik op de hoogte gehouden d.v.m emails. En ondanks dat ik in België woon heb ik toch mijn bestelling super snel ontvangen en in goede staat. Schoon, goed werkend product voor een supervoordelige prijs.
GooHoo is mijn GoToo voor tweedehands games en apparatuur van xbox. Service is snel en prijzen zijn vaak scherp. Topshop dus. En niets is perfect dus daarom 4.5 sterren.