Really Good Service !

You guys have the best parts

Eerste klas

Ze hebben eerlijke prijzen, marktconform, een ruim aanbod en alles loopt gesmeerd, ik blijf terugkeren voor al mijn gamingnoden. Keep it up guys, good stuff!

perfect

Bestelen gaat snel Vragen worden beantwoord In 1 woort top series!

Perfecte service

Ondanks dat het een tweede hands product is, werkt deze nog echt als nieuw. De controller werkt ook nog perfect. Alles zat erbij en de levertijd was superkort. Alles bij elkaar een top service

Gewoon prima

Goede hulp bij uitzoeken, snelle levering en product zoals verwacht.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Mocht wel wat meer info zijn bij speciale edities als de kartonnen case beschadigd zou zijn

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Fijne site, game goed en snel ontvangen

Ik zocht een game voor mijn xbox360 die nergens geleverd kon worden behalve hier. Eerste keer dat ik iets besteld heb via GooXbox360. Bestellen was zo gedaan en game werd netjes op tijd verzonden. Werd hiervan op de hoogte gehouden. Game ziet er goed uit net als het doosje en de boekjes, het leek wel nieuw. Kortom ik ben heel blij met jullie en zal zeker weer gaan bestellen

Optijd, goed materiaal....aanrader

Betrouwbaar,en goede service goede prijs / produkt verhouding.....

• Nazorg / Garantie

Zeer goed gelukkig geen negatieve ervaringen, handige site voor oude & nieuwe games

Aankoop Xbox 360

Aankoop gedaan bij GooXbox360.nl en met succes. Omdat mijn oude Xbox 360 kapot was gegaan en dat ik nog veel Xbox 360 games heb liggen dacht ik snel aan GooXbox360.nl. Bestelling was heel snel verzonden en snel ontvangen en de Xbox 360 doet wat het moet doen. Dus 5 sterren.

geweldig in 1 woord

ik heb meerdere spellen besteld voor zeer redelijke prijzen. er zat echter 1 cd bij die frans gesproken was. na 1 mailtje heb ik deze kosteloos terug kunnen sturen en heb de juiste cd netjes opgestuurd gekregen.

• Nazorg / Garantie

Goedkoop, snel en goed afgehandeld

Mooie prijzen voor deze 2e hands spullen. Altijd alles correct en in goede staat afgehandeld.

• Nazorg / Garantie

Prima apparaat geleverd voor een mooie prijs

Prima werkende toestel ontvangen. Uitermate content.

• Nazorg / Garantie

Snelle levering en geen beschadigingen op spellen

Super shop voor games

• Nazorg / Garantie

Toppie controller voor een goeie prijs.

De controller die ik heb gekocht is mooi binnen gekomen! De beschrijfing geeft aan dat je tijdens het gamen niet merkt dat er problemen zijn met de controller. En dat is waar! Dit is zeker een aanrader.

hele goede ervaring

ik heb 2 spellen gekocht en dopjes voor op men xbox controler en is effe geduurd maar ik heb ze wel en ben er heel blij mee

Snelle en correcte levering

Snelle kevering. Correcte prijs. Vriendelijk

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Snelle levering dus kon snel mijn xbox weer gebruiken .

• Nazorg / Garantie

Producten zien er goed uit

De spelconsoles gaan na 2 jaar stuk dat vind ik minder dat heb je bij een nieuwe niet

Niet 100% na verwachting

Ik had een tijdje geleden een xbox360 elite besteld. Hij zou in GOED werkende staat wezen, de xbox maakte een heel raar geluid en de disc tray ging niet open. Ik had meteen de klanten service gebeld. ze zeiden: stuur hem maar terug op we kijken wat er aan de hand mee is. (( niet gedaan ik leef er wel gewoon mee)) Maar over de games ect die ik heb besteld de afgelopen dagen niets mis mee! Ik hoop dat ze bij zowel als mij en andere klanten de producten testen! Voor dat ze hem opsturen zodat ze zeker weten of er niets mis mee is ! Als dat beter gaat zal ik zeer zeker 8 / 8.5 sterre geven!

Defecte game-dvd

De cover van het spel is Forza 3, maar de binnenkant is Forza 2 Motorsport. Ik dacht dat je me een beter spel zou sturen. Ik heb al een flink aantal racegames.

• Nazorg / Garantie

Goeie levering en goed kwaliteit van games

Alles naar wens!

Was benieuwd naar wat ik kon verwachten maar alles is prima naar wens!! Mega fijn dat er nog een mogelijkheid is om games voor een oude spelcomputer te halen :)

xbox360game darksiders

goeie game vlotte levering disck in nette staat niks mis mee

Kerkenbos 1301

6546 BG Nijmegen