Zeer goede ervaring

Goeie kwaliteit en goede na zorg als er iets kapot gaat en je hoeft niet lang te wachten voor je het product terug krijgt

PERFECTE AFHANDELING

Geweldige ervaring snelle levering

• Nazorg / Garantie

Voor de eerste keer besteld. Snelle levering. Uitstekende communicatie. Super blij met t spel

Goede producten, verwarrende webshop/website

Goede keuze aan artikelen. Overigens is de webshop een beetje verwarrend. Als je van verschillende consoles iets wilt kopen, koop je van verschillende winkels, waardoor je meerdere keren bezorg/orderkosten betaalt. Dit is best verwarrend.

Helemaal perfect

Waarom dit helemaal perfect is ga ik je nu vertellen. Ik was al een tijdje opzoek naar Xbox 360 spellen, ik was weken opzoek naar leuke games. Toen kwam ik bij GooHoo een tweedehands website. Nou ten eerst helemaal niet 2de hands gewoon splinternieuw. En 2de ik heb nog nooit zo goede kwaliteit en service gehad. Wat jij zoekt GooHoo heeft het voor een mooie prijs plus kwaliteit. Dankjewel GooHoo voor jullie support.

• Nazorg / Garantie

Ik ben erg blij met jullie bezorging want ik krijg altijd mijn spelletjes netjes bezorgd.

Ik ben gewoon blij dat jullie je best willen doen om mij te helpen. Dat was het.

Zeer goed.

Snelle verzending, product als omschreven, stevig ingepakt.

viel tegen

de 2de hands xbox 360 controller van 27 euro viel erg tegen na het uitpakken. de bovenkant lijkt wel bewerkt met een groot keukenmes. hele dikke krassen over de hele controller. de A knop reageert ook niet goed vergeleken met BX of Y al met al, voor 27 euro had ik elders een mooiere en misschien betere controller kunnen kopen. erg teleurgesteld

• Nazorg / Garantie

F1 2012 besteld en deze kwam ruim op tijd binnen. Er zaten wat lichte krassen op de disc maar dit was mij van tevoren al bekend doordat ik niet voor "polijsten en krasvrij" had gekozen. Spel werkt perfect en doosje ziet er als nieuw uit. Ik ga hier nog wel vaker iets bestellen!

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Snel besteld, duidelijke website. Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon omde afspraak te maken en tijdens het afhalen. Zelfs een extra spel gekregen. Super service, prima producten. Kan het iedereen aanraden.

Top controller

Ziet er uit als nieuw en mijn zoon kan weer gebruik maken van zijn xbox. Geen spijt van deze aankoop dus :)

Uitstekende klantenservice

Ik had een Xbox zonder kabels besteld en niet gezien dat ik een gratis game mee kon krijgen, na een mailtje toch geregeld. Toen wilde ik twee kabels tegelijk bestellen voor de Xbox en de Wii. Heb gemaild en heel snel geregeld dat het samen verzonden werd met maar één keer verzendkosten. Super service en top communicatie

Geweldige webshop

Vriendelijk personeel Netjes verzonden Goede nette tweedehandse producten Niet duur Ik bestel al een paar jaar PlayStation en Xbox producten en ben er erg tevreden over Ik beveel goohoo ook iedereen aan

Mooie shop voor 2dehands games

Heb hier meerdere keren besteld. Het assortiment is groot en de games waren allemaal in goede staat. Perfecte shop voor 2dehands games.

• Nazorg / Garantie

Goede kwaliteit spullen snelle levering en gewoon goede service

• Nazorg / Garantie

Snelle service voor weinig geld en hoop plezier

Werkt niet op de xbox 360

Om dit spel te spelen moet je een originele xbox hebben, het werkt niet op de xbox 360.

Tevreden

Zeer goed service goede leverling ze zijn ook klant vriendelijk een zeer betrouwbaar site

• Nazorg / Garantie

comme a chaque foit nikel

livraison rapide en bon état je recomande

• Nazorg / Garantie

Gewoon zoals het hoord verlopen

Geen problemen gehad, aankoop en levering gewoon top verlopen.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Goede producten voor een mooie prijs

Goede producten voor een mooie prijs. Snelle levering. Goede service.

Alles perfect verlopen

Wat een fijne webshop! Alles was netjes verpakt en de verzending was ook zeer snel. Ik vond een extra gratis spelletje erg leuk! Ik koop zeker opnieuw bij jullie!

Kerkenbos 1301

6546 BG Nijmegen