Snelle levering en netjes
ik heb n nieuwe controler besteld gehad voor de nintendo swich deze werkt prima,ben hier hel tevreden mee
Jaren geleden had ik hier al een xbox one gekocht voor mijn oudste zoon. En tot de dag van vandaag is dat ding onverwoestbaar. Nu met de feestdagen heb ik een nintendo switch voor mijn jongste zoon gekocht. Het was super snel binnen en alles werkt naar behoren en mijn zoon heeft enorm veel plezier er van. (Moeders stiekum ook)
Ziet er goed uit. Geen gebruikssporen!
Prima ervaring. Zowel in volgens afspraak gemaakte levertijd .ook product lijkt als nieuw
Nintendo super snel geleverd en alles in super kwaliteit
Net alsof hij weer helemaal nieuw is
Makkelijk besteld en alles was snel geleverd. Bedankt
Snelle nette levering, spel werkt perfect en dat voor een stuk leuker prijsje dan nieuw zonder kwaliteitsverlies.
Ik heb een aantal games en toebehoren gekocht voor de Nintendo Switch. Super goed en goedkoper dan elders! Voorheen PlayStation artikelen gekocht en ook die waren super!
ik bestel vaak wat via goohoo, en altijd een goede service gehad, nu heb ik nintendo switch spullen besteld bij hun. en op de switch oled hoes zaten rook vlekken in de hele hoes stonk naar rook.
Beste, We kunnen geen recente order van je vinden. Als je contact opneemt met onze klantenservice kunnen we de order erbij zoeken en kijken hoe we dit alsnog goed voor je kunnen oplossen.
Super snel geleverd, zelfs net voor de feestdagen. Ik had alleen de console zelf nodig omdat mijn oude switch gestolen was. Hier kon ik alleen die 2e hands kopen tegen een goede prijs en de kwaliteit is nogsteeds prima.
Prima zonder vertraging per post 'Super Mario Odyssey' ontvangen. Vele uurtjes nu aan het spelen. Gekozen voor deze webshop vanwege de gunstige eerlijke prijzen.
Zeer goed toestel top
Overzichtelijke site. Fijne klantenservice, direct antwoord en hulp/advies waar nodig. Bestelling erg snel ontvangen. Producten werken naar behoren.
Ik had de game in een dag binnen en zag er super uit. Mijn zoon is er erg blij mee!
Snelle levering, goed product, eerlijke prijs. Zeer tevreden me
Zeer tevreden met mijn aankoop.
Pareltjes gevonden en excellente klantenservice die me direct helpte met een probleem.
Makkelijk te bestellen via de duidelijke website en snel verzonden Ook netjes verpakt
Product snel na bestellen verzonden en volgende dag al in huis! Super. Producten zijn netjes aangekomen zonder schade.
betreft controlers voor nintendo switch,deze passen wel maar de bediening is omgewisseld de blauwe moet van deze aan de rechterkant en de rode aan de linkerkant ,terwijl dit origineel niet zo is ! Dit vraagt een aanpassing om er mee te spelen
weer een leuke used game thuis gekregen met de post, en weer heel wat bespaart op de nieuwprijs en hij werkt en speelt net zo goed als een nieuwe game.
Kerkenbos 1301
6546 BG Nijmegen