spel vlot ontvangen, zonder beschadigingen aan het hoesje.
makkelijk te bestellen en snel geleverd fijn als je snel wilt gaan gamen Top site een echte aanrader.
2 games besteld voor de Switch tegen redelijke prijzen. Via marktplaats zou het goedkoper zijn geweest, maar geen zin in gedoe. Bestelling plaatsen ging simpel, zonder gedoe. Vlot verzonden en goed ontvangen.
snel en producten ontvangen zoals verwacht. perfect en betaalbaar!
Heel vriendelijk personeel en ben echt goed geholpen. Prijs nog altijd goedkoper dan in de winkel .
Bestelde item is de volgende dag geleverd, en is in hele goede staat!
Good Quality, fast shipping, fair prices
Door de duidelijk website snel gevonden wat ik moest hebben, snel en netjes geleverd. Een volgende bestelling zal snel geplaatst worden
Goede en snelle service... Ik heb een bestelling gedaan.. toen kwam ik erachter dat ik toch een ander spel wilde kopen. Gemaild en een snelle reactie terug. Kon het snel ophalen en daar betalen. Goede kwaliteit, Goede service en nette medewerkers
Supertevreden! Nintendo werkt als nieuw. Heb ook gelijk het bijbehorende hoesje en de screenprotector voor een paar euro erbij gekocht en daarmee ben je in één keer klaar. Heb eerder ook een PS4 gekocht en daarvoor geldt hetzelfde.
Duidelijke omschrijving van producten, inclusief de staat van het product. Goed en zonder problemen geleverd.
Goede games voor minder geld...1x een playstaion 4 games gekregen die het niet deed...zonder gedoe een andere gekregen. Ik ben inmiddels wel een vaste klant
Got the item exactly as ordered at a very good price. Special note to the customer service, which even on a Sunday responded when I had an issue with the payment. 5/5, would recommend!
De switch is als nieuw (ik koos ook voor een die inngoede staat is.) en het werdt heel snel geleverd. Er werd ook snel gereageerd met een vraag. Ben enorm tevreden ermee. :)
Goed spul
Bestellen was zeer eenvoudig, verdere afhandeling volledig naar verwachting. De geleverde spullen werken naar behoren en zien er als nieuw uit. Ik zou zeker anderen aanraden hier te kopen.
Alles tip top in orde en een snelle leveribg!
Snelle levering! Goede kwaliteit! Mooie prijs enige minpuntje vind ik geen Nederlandse beschrijving. Maar uiteindelijk wijst alles zich heel simpel
Zoeken klikken afrekenen en hebben
top qualiteit and laag prijs
Wat wel een mens nog meer? De originele joy con controller voor de switch was mij te duur. Vooral voor een extra setje. Hier goedkoop gehaald. Daarnaast effe super smash gekocht voor de helft van de nieuwprijs. Maar de spellen werken gewoon prima. Alsof je het verschil ziet. En medewerker was zeer vriendelijk.
We kunnen het er allemaal wel over eens zijn dat Pokémon games voor belachelijke prijzen in de winkel liggen, zelfs de tweedehands varianten. Dus het is dan extra fijn om via GooNintendoSwitch.nl een veel redelijkere prijs te kunnen krijgen voor een game die toch al niet meer heel nieuw is. Doosje was in prima staat, game doet het en ik kan voorlopig weer met plezier een game spelen op m'n Switch. Zeker een aanrader om hier te bestellen!
Just what you need. Nothing more nothing less.
Lekker snel geleverd
Kerkenbos 1301